de a nagy általánosság ez.
hamar rájössz hogy ezt könyebb össze hozni mint gondolnád....
...már te sem vagy a régi...mondjuk a régivel sem lehetett mit kezdeni
Jó- kinek mi az új, itt Somogyba pocsékul terjednek az információk, nekünk még a bakelit is újnak számít.
Akkor a fullgáznál 38.000 lett volna .
Több narancsos kolléga is panaszkodott, hogy ha egyszer bejut a tűgörgőkhoz a gané, akkor kuka. Amikor szltbombáztuk az enyémet, akkor is por és rozsdapor keveréke jött ki...
Zsírnak a nyomát se láttam.
mint éves területhasználati dijjat...
meg bámuljuk a tsajokat a strandon...remélem addig azért még van jó 10-15 évünk
)indulni a redzsiment 10en 3on...
A felújító szett elég horribilis áron mennek állítólag, meg ez a tűgörgős megoldás nem az igazi.
Na, ezért a tűgörgőket száműztük az SX hátsó villájából, helyette textil-bakelitból csináltunk két perselyt , a megkopott tengelyekből levettünk 2 századot, zsírral jól megkenyve összeraktuk és frankó lett !
2500 forintból megúsztam az egész műveletet. Állítólag ez az anyag örök élet + 1 napig bírja!
..mert keserű a szálya annak aki nem tud magán röhögni ilyenkor
...
népmese folyt.:
...akiket kihordanak magukkal...
...vélyting volt...beszélgettünk haverkodtunk...mint mikor a vasorrú bába jancsi és juliskával beszélget vacsi előtt..csak az nix mondva julcsiéknak hogy ők lesznek a fő fogás
meg azt hogy ez 34 fokban mennyire is jó..(hát nem árulok el titkot..nagyon jó,de kéne az hogy leállitás után...5mp ig még fúlydogálna
azért a nélkül sem forr meg ha jár!pedig volt ám reszelés...
)
.végig.
.....végig-izélni
)aztán eltűntek a feledés homályában ahogy a szanberg halálát a felugrós feljárón meg közelitettük...megent úly irányt találtam...ezt még robűr krisz fater gabesz négyessel csináltuk..csak most lefelé mentünk a szani halálához.és onnan törtünk vissza a patakon át...
..de ma..ma megelégszem a saját tempómmal is
...de hihetetln...egy levegővel mentem fel a kilyárója aljáig...ahonnan indul a tő szopás...ott 3 percnél jártam...kő keményen szivtam a levegőt... gyakorlatilag..minden testrésemen át
de az hogy nem for meg...34 fokban...és ezáltal haladtam is felfelé..mert nem a 525 életét kellett figyelni
ez nagy fless
tapadt a riga mint a qÚrwa annya...nagy vasammal haladunk felfelé...de azért a kilyáró előtt ott azért volt 30mp szuszogás...aztán gó...
hozta a formályát..sokszor egy keréken kúplungolva elcsúpve...a következő pillanatban tiltáson kaparva...tankként haladtam előre......szivta az erőt minden porcikámból a hegy...de nem adtam magam...két helyen volt olyan hogy a függőleges hosszú fán csak nem tudtam feljutni...a nyomba csak kapirnyál...kiszedtem alóla...vissza fel a gépre...úlyra küzdeni...
meg ami még a kerék alá kerül repül hátra puskagolyóként...
úlyra erőt adott és kis pihi után..(20-30mp) és gó....a vége már pikk pakk.. tudtam hogy a kidőlt fa után mikor visszaugrok a patakba.. onnan már gyakorlatilag gyerek játék...szóval neki a fának.. átvergődök rajta és tő gázon.. gó felfelé a nyomba vergődik a motor küzdve magát előre...szépen...itt már éreztem a diadal izét...vagy csak a sáros poros nyálmentes szutykot a számban
de ez már az... ez már a vége...még két kissebb fagyűlytőn át ..fel jobb oldali nyomra.. és már kint is vok...16óra13 percnél már simán haladok az ösvényen...megcsináltam...
motor nem tudja hogy forrjon vagy csak lökje a hőt az arcomba minden irányból...az ösvényen meghűtöm mondom..mert mikor megállitottam ..akkor már bogyborékolt a túlfolyó...a venti nem tud dolgozni csak ha megy a motort...és ilyenkor...jó az aksis venti...de menetben meg jó ez is nagyonnagyon
gyakorlatilag még egy menet van benne..kb)
most megint egy év mire a tanárok ki tudják mondani a vezetéknevünket.
most már van helyette másik,már mehet haza a Mondeo