Feltételezem hogy windows XP-d van.
Na azt kéne csinálnod hogy az asztalon egy üres helyen (nem ikonon) nyomsz egy jobb azaz jobb klikket, majd tulajdonságok, majd beállítások fül a jobb felső sarokban.
Na itt lesz a képernyőfelbontás állítás.
Itt mit látsz most, és a csúszkát hová tudod húzni maximum? (jobbra)
figyu..ez mit jelent?
hol?
mert eddig eg y sima monitorgyán volt olyan ami mögött volt egy akkora doboz..a gyerekek mögénéztek hogy miaz a za monitor mögött...mondom ot vannak benne a figurák amiket látol bábozni.mÚhahhaah
na hol is állitom be?
Igen, a wingyózba is ezt a felbontást kellene beállítanod! 1920x1080
Már amennyiben ismeri a videókártyád ezt a felbontást...
Milyen windows? XP vagy 7es?
zsir segÍllyé
ez az izé monitorgyán ez a lyutóbont olyan széesben adja még az anorexiások is dagadtnak tűnnek.
hogy tudom állitani hogy a jutúb széles képernyője nem legynen alul felül csikos..mert akker meg a kép állat lenne..
plÍz help mí
te állar ez gumi...szŐrös
milyewn oroaszln barlangba.. mert akkor én megent visszalépekk.ki vezat majd....zari..az egy
mindenkit megszopat ..megaláz..és még utána le is videóz...az még mind hathgyán..de felrakj a gyutóbra és után a meg még a sportmotorra is..mÚhahaha
zsir...
hosival a beszéltek. .az okés ..mert hosi is jön..csak még nemt tudta hogy hogy lesz a jövet..
persze minden zsir, 11kor már öltözött.
megcsaltalak ott hagytalak bazz...
asszony sietett haza.
szivesen bementem mert tudom szar egyedül ilyenkor és az ember ilyenkor nagyon örvend ha valaki meglátogatja. tudom milyen ám.
Igaz remélem valamilyiknek legalább megfogod a seggét ilyenkor szabad, este amikor már vége a vizit stb hisztinek menj be hátra a szobájába ilyen 11 után és mész rá ezeknél ez normális orvosoknál nincs hsizti az ilyen testi dolgokkal,---
jah de nem sima vágo korong van rajta hanem csiszolo amin átlapolt nagy méretü durva szemcsécs ilyen 10es korund szemcsék vannak és igy nem tömödik el a flex koron hanem dobálja ki a gumit, kb 15 perces munka igy vele és alig van füst és mocsok.
engem még a hasfelmetsző dzsekkes módszerrel vakbél bentesítettek.
pár hátig szar volt utána...
már mindenhol így csinálják? vagy csak a tuti zsír klinikán