sg szintű új fejlesztésű olaj nincs is, azok mind 1000évesek
amúgy én teszteltem a kocsiba való olajat a dt80 váltójában és szarabbul váltott, üres nem is igazán volt
utána valami motor váltóba való olajat vettem és megjavult
szóval csak van benne valami.......
ellenben az xt-be 1000ft-os elf van, semennyivel nem szarabb mint előtte a 3x drágább motul volt
Pl a kawa 250 4t versenymotorba az API SG szintet írja elő a gyár, ami a jelenlegi 5-ös fokozatú skálán a alulról a 2-es osztályzatot jelenti.
Az 1980 után gyártott benzines gépkocsikhoz és kistehergépkocsikoz való olaj. Kb mint az GOLF I.
A modern turbodiesel olaj, amivel én járok, kb 200 órája (dugó, hajtókar gyakorlatilag mérhető kopás nélkül, az üzemóra miatt lettek kicserélve, a csapágyak meg megszokásból, a kuplungon nincs kopás, szelepek ahogy a gyárból kijött 2007-ben, még utána sem kellet állítani.), API CH minőségű, ami a 7es skálán a legmagasabb fokozat alatt van, azaz a 6. szintű teljesítményű, 2002-ig ez volt a legmagasabb teljesítményszint a bolygón.
Nem agitációnak írtam csak, hogy van ilyen is, és mégis mozog a föld. Úgy hogy közben nem fizetem például Dani Pedrosának a hátán a millió dolláros reklámot.
F O N T O S ! Srácok ma a Bakonyban a Bér hegynél ahol a sárkány repülősök le ugranak, az feletti úton egy osztrák motoros elhagyta az összes okmányát és a pénzét a pénzt tartjátok meg csak az okmányokat juttassátok neki vissza Várpalotára a 2 Bagoly fogadóba mert nem tud haza utazni /hallottunk arra mást is motorozni, valaki megtalálhatta mert a papírokkal együtt elhagyott szerszámokat azért felrakta egy fa ágra/
bontós...megspórolok neked egy kis szopást ha nem álsz neki belerakni a lasztikat...
de ha akarod.. a 22 alig kockásra nyomorodott nem szakadt lasztikat odaadom...
hály
na megvan a legutóbbi fejlesztés eredménye..
végeredmény..
mégpedig.. a teniszlabdás első kerék..
mÚÚÚhahaha
nyÍÍhahaha
pár napja irtamha fél év múlva is jó akkor az igazi..hát eznem volt fél év... kimentem kispályára motorkázni..baszott keményx volt.. ésa érezni is hogy nehéz az eleje..10+5 perc után ráhagyatam...baszott szar volt...
mondom rakom vissza belsőt meg az úly ef-08at...még szétszedni is mocsok szar volt...de az hogy utána találtam 8 félig repedt széthullott labdát a 30BÓL
ház az elég szar...
de mondom még igy is szétszedni mocsok geci...de amúgy nem érződött hogy bajság van.. de volt nem kevés...
és aki pályázni is szokott annak meg maga a pokol..
amúgy én teszteltem a kocsiba való olajat a dt80 váltójában és szarabbul váltott, üres nem is igazán volt
utána valami motor váltóba való olajat vettem és megjavult
szóval csak van benne valami.......
ellenben az xt-be 1000ft-os elf van, semennyivel nem szarabb mint előtte a 3x drágább motul volt