.. ahol vége a hegynek...
..csoki..előre is kösz a tegnapi.. majd holnap vagy utána hivlak mikor szétdobtam a gépet.hogy mi is kell hozzá
)
..
..ezt tegnap is jól kiderült
)
és rendbedobtuk kicsit a verdát.. karbi kitakaritás.. hát zöld rászáradt mocsok volt az egész ..a aljárati ff azt takaritotttuk vagy 20 percig..mer konkrétan...anniyra ganés volt hogy mindég eltömitette magát(én még ilyet nem láttam...hogy benzinből mi lesz 6 ónap alatt)
(ezt nem is értem)felrakjam amit hoztam neki...
másnap szóla hogy...ök a barátjával mennek.. én nem mehetek velük..mert ha behal akkor ök hazajönnek ..ne motoroznak tovább...
.
ezt csinálta már 2010ben ...aztán jó volt hogy utazzunk hajtsunk 2011 ben 12..ben most zsirbarátkozás után csinálták egy hónapot...monda is goldentallér hogy csak azért utaznak a kocsimmal hogy én is jöhessek velük.. tehát áldozatot hoznak értem
mert amúgy én nem mehetek...kicsit olyan ...fúrcsa ez.. nekem...de zsir jó 6ással volt rályuk
) aztán a virág szagulgató hajtás előtt még hétfőn dumáljuk hogy megyünk együtt... még hétfőn telefonálnak is ..de kedden már nem veszik fel.. szerdára amit vettem ki szabit hogy együtt hajtsunk .. kukázhattam
...
..császár vagyok
...fogas sziklás köcsög jó kis patakon fel...és a kilyáró előtt 10m re leböfent a nagy vas...
rugókart..és érzem áma..hogy ..baj van ..nagy baj
..én meg azt hittem barátokkal megyek hajtani...mert aki beáll mögém a sorb .. az csak nem akar6 nekem rosszat... vagy röhögni a káromon... kis empátitát mutat6nak ha valami behal...még ha meg is javitom.. de hogy még nem kicsi a gikszer.. és egyre nagyobb az örömük....nem értem..
.zsir...ha neked örülnek hogy tönkre megy valamid ..akkor azok irigyek voltak arra a valamidre...de nekem ..mimre...ne hinnám hogy valamit is irigyelni kéne tőle..de akkor miért.. I don't under stand.
és úgy...de végül is ..30 perc alatt a gerincen voltunk...
párszázforint elég rája mert az nem is üzemorás motor de nem az ugy megy
egykét videoban sem volt már egészségess a hangja sjanos remélem hamar rendbejon mert nagon irigyelem a tudásját és a videokat is kedveli a szivem
karácsonyra!
Biztos csak viccelnek bolondoznak!
Na akkor akik voltak hajtani most írjanak mi történt, mert azt röfögték a vaddisznók hogy Pl. Viktornak tönkrement a motorja, a nap elején de nagyon! Talán az is lehet hogy kuka a blokk? Igaz ez Vik? basszus mesélj már mi van?
jo magyar ennyiért nem hagy ott semmit.
A bejglihez darálnátok a dió, mákot inkább!