-ne maradjon itthon...
Ez az! Örülök hogy gyüssz
azt hittem már az írásodból hogy feleslegesen beszéltünk ma! NA OK akkor hónap vagyis holnap
.
Nem-nem! Nem érted még mindig Viktor mi a baj?!?!?. Nem azért vagy "köcsög" mert elkéred a benzinpénzt, hanem azért mert már megint az általad kitalált és kreált faszságokat írsz ide a fórumra! Senki nem mondta hogy nem jöhetsz motorozni! Azt mondtuk hogy megyünk ki és ha van kedved és időd gyere ki te is! elmondom hogy van egy menet szervezés! Megbeszéljük 3-an hogy kimegyünk hajtani Golden, MP és én Mert így megyünk 1 kocsival 3-an! Felhívjuk pl. Csanit hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy OK kint találkozunk! Felhívjuk Ferit hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy OK kint találkozunk! És ez így történik mindenkivel még veled is! Felhívjuk Viktort hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy (idézem)OK de akkor gyertek velem, mert ha nem jöttök velem ki akkor én egyedül nem megyek ki!
Vik.! Akinek szólunk mindenki Úgy jön ki ahogy tud, vagy ahogy leszervezi,ha egyedül jön Úgy is jó, ha hoz magával valakit Úgy is jó mert mindenki jöhet velünk motorozni, MÉG TE IS mert motorozni jó veled
. Azért nem vonhatsz felelősségre minket, mert mi külön autóval megyünk 3-an. Úgyhogy nem beszélj már megint butaságokat mert kb. ma is 10-szer mondtam hogy gyere ki 1 jót hajtani! Ha nem jössz hajtani akkor biztosan megvan annak is az oka, de ne minket hibáztass, Nem erőszakolhatod rá az akaratodat másokra,(pl.menjünk 4-en 1 kocsival) mert ezzel csak megutáltatod magad a barátaiddal! A 4-en való 1 autóba utazás kibaszott kényelmetlen de csak nekünk utazóknak, a sofőrnek annyira nem! ezért is megyünk külön, a többi okot tudod elmondtam már azt itt nem részletezném! Még most sem változott a helyzet, gyere holnap ha tudsz! csáó
...qÚrwa élet..
úgy salynálom...
a motorozás hiányzik nem te. mielőtt eltévednél.
KTM-en melyik évjárattól és milyen vezetéken kéne keresnem a gyújtás karakter választót?nincs kapcsolóm,de gondolom valahol a tank alatt csak van vmi vezeték amire dughatok egyet?
2012es blokkon elvileg lenni kéne,de 250esen van egyáltalán?
zoozee?csoki?többiek?