meggondatlan..felkészületlen...ön és közveszélyes...kerülöm az ilyen embreket
pl goldentút nem kerüli...
mikor szali havere rumci.. kilyött a hegybe.és elesett a nyomba.. ezkiabált neki lentről.. hogy állyá félr mert megyünk...
hát szegény rumcályz nem tudot még megmozdulni sem nem hogy 0,5re álni..golden meg ugye felment.. de csak a nyomba lehetett ahol ennek a mukinak a motorja volt beledőlve...
ugyhogy otisz nem kerüli az ilyen embereket..hanem átmegy rajtuk
mÁÁrhahaha
figyu..
ha ez igaz..és ti tényleg nem csak azért mentek lankáson mert a képek nem adják vissza.. hanem tényleg lankáson mentek..töröllek benetket a fészbukszról..de nem az enyémből.. úgy ámblokk a fészről..
ahol én megyek..mi megyünk.. az pont olyan meredek mint a képeken látszódik..sőt...még durvább is igy képről..mert valólyába meg csicsakcsira az összes...
mert nekem nix pénzem táppénzen itthon ülni ..ezért veszélyes szitukat..mind kerülöm
Ló fején átesve,kengyelbe akadva a lábam,rángatam szerencsétlent a szemébe nézve,majd vágtázni kezdett,hoyg lerázzon A gecik zabot tettek a nyereg alá Na az egy élmény,főleg mikor a hab a szájából a pofádba csorog
Alsóörsön a hegy tetőn egy nyaralóba volt a pi..csa azt 1x fel akartam menni azt leszakadt a bajor fél alja azt este nyáron élig be..olázva SXF fel lámpa nélkül Felsőörsön beintettem a körzetisnek KÚÚÚRVA anyádd azt haza meg 2üveg száraz fehér után éjjel készen beborultam az árokba azt hallgattam az jjeli tücskök ciripeléséét..... dejó is volt
akkor itt a forumon mindenki kap6na..
a titokolvasók meg biztos kapnak recskapénzt
hát a takarmányboltba mikor bemész..(röviditése táp bolt)..na az ott vásárolt portékáért kifizetett pénzösszeg a táppénz
nincs mit..az ember ott segit ahol tud
aki motorral el-esiksz....
meggondatlan..felkészületlen...ön és közveszélyes...kerülöm az ilyen embreket
pl goldentút nem kerüli...
mikor szali havere rumci.. kilyött a hegybe.és elesett a nyomba.. ezkiabált neki lentről.. hogy állyá félr mert megyünk...
hát szegény rumcályz nem tudot még megmozdulni sem nem hogy 0,5re álni..golden meg ugye felment.. de csak a nyomba lehetett ahol ennek a mukinak a motorja volt beledőlve...
ugyhogy otisz nem kerüli az ilyen embereket..hanem átmegy rajtuk
mÁÁrhahaha
amit megeszek a Mekiben?
Én még sosem voltam táp pénzen ...ja munkám sem volt sohaahahahaa
ha ez igaz..és ti tényleg nem csak azért mentek lankáson mert a képek nem adják vissza.. hanem tényleg lankáson mentek..töröllek benetket a fészbukszról..de nem az enyémből.. úgy ámblokk a fészről..
ahol én megyek..mi megyünk.. az pont olyan meredek mint a képeken látszódik..sőt...még durvább is igy képről..mert valólyába meg csicsakcsira az összes...
mert nekem nix pénzem táppénzen itthon ülni
régen kurvázni szoktam járni crossmotorrral .......
na az isegy szép történet..