Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igy van.. minden relatív, elvégre relatív mi is csak egy nagy kupac atombol állunk, amik között távolság van, de a szék amin ülsz az is egy atom kupac, relativ csak annyi a kicsi bár nem elhanyagolható különbség hogy mi, "elvileg" egy gondolkozo faj vagyunk, mig a szék nem az....
relativ az is lehet hogy a székek is gondolkoznak és komunikálnak, csak mi nem értjük...

na enyit a relatívitásrol..
Ez igy igaz..a rezonak a neve nem hiaba rezonator...nekem is a hatso dob es az elso kozott szokott trutymot kinyomni...ismerem a dorgest as az elmeletet,de az a lukas dolog se hujjjeseg...ki fogom probalni,es ha nem jon be akkor beheggesztem...Az,hogy elol a nyaknal nem tomitesz rendesen,az nagy hulyeseg...mert akkor szuszog es falcsot sziv...
5kg os rezovédőnek hála nem nagy 1-2 mm.

További szép estét, megyek himbát/lengőkart felújítani.
jól mondod.. elynstelyn is megmondta ..minden ..relatív..minden...
tudlyátok melyik elynstelyn..hát a frank elynstelyn
amúgy dév megent beletalált...

unix autó és bárdi autó.. szerintem ha ilyne nagyobb autós cégtől jön a cuccos.. nix hiba vele...
remélem a formula3000.hu is ilyen...

jól mondja csikuszmászterusz..
rebszol 2t kompetÍcion volt a neve..mi azt használtuk..az jó.. nagyon jó...
szmóg fríí..és szintelen...és annál nem volt kokszolás.. elszineződés ..meg pláne!
1:50 kevertük.. full homok pálya.. és birta mint isten az imát

amúgy a túlkeverés ..az tényleg kifejezetten nem jó.. ahogy irta lyanó is...

ez meg hogy kifúrni a dobot.. hát ez karaj..inkább.. az hogy a hengernyaknál nem eltömíteni rendessen..majd ot kinyomja a trutymót

lyakszi.. nem a oot trutymákosodik el..
hanem...
az elősűrítő tér hajlamos a prüntyögések közepedte tűlhülni..é s konkrétan ott csapódi ki..
mjad figyuld csak meg..pontossan úgy viselkedik ilyenkor mint mikor félhidegen van.. ..és rápattintod a full trottlét....de még nem pörög ki egyből...hanem füstöl meg hörög...
lecsapódik és leül alúra...
amit megfigyelt haver.. a krocc yz 250 mikor még azzal racelol.. ha a kipufogót megűti valami nagy tócsában!akkro is elbassza a motort.. a lehült rezóban a gázlengések sokkal máshogy vannak..
Es mekkora lett a luki?
Nekem ezt a tuningot megoldotta egy szikla
Katejemes szerelotol hallottam,hogy vannak versenyzok akik a rezonak a leg alacsonyabban fekvo pontjat megfurjak egy naagyon vekonyka kis furoval,hogy az a folosleges olaj tudjon tavozni,es ettol a pici luktol meg pont ugy viselkedik a motor...
Látom előkerültél Szalad még a teló szekér?
Jó estét!

Korrektúrázok, mindenki véleményét elolvasom, csak nem reagálok mindenre, általában nem hiszek el senkinek semmit, csak átgondolom amit mond de mindenkit meghallgatok, s köszönöm, amit ír

A "hülyeség" is relatív szerintem, attól még mert nem értem amit a másik mond, vagy nem jól fejezi ki magát, nem biztos, hogy hülyeségeket beszél persze az is lehet igen meg kell hallgatni s utána átgondolni
Szavakból főleg itt a fórumon, ahol nincs jelen a figyelem és a személy sajnos nagyon könnyű félreértelmezni és kifejezni a mondanivalót.

A relatívhoz kapcsolódva meg szerintem a "szar" fogalma is relatív, lehet valakinek megfelel a törött idom, mert megszegecselve is fogja a sarat, lehet valakinek meg már ha karcos azt mondja szar.

Minden relatív, szerintem
Igen ez így van, a gyerek bicikliéhez mi is motul800 adunk neki!
nekem is volt már pár triálom, most is van, de sosem durrogott meg fulladt az 1:50-töl... pont olyan normálisan viselkedik azzal a keverésel mint bármelyik 2t...
Biztos jó olaj ez az elf,de van az elfnek ettől jobb is . Nyilván drágább.De én nem spórolnék ezen. Lehet spórolni a közértbe,meg a kinai boltba, de az olajon :Soha. Igaz én keveset megyek egy évben.
nézzétek hogy készül a bió disznyo zsir http://pontu.eenet.ee/player/s...
Alacsony fordulaton nem köpi ki az olajat. Aztán mikor pár perc tötymörgés után megforgatod, lehet úgy felkapja, hogy beköpi a gyertyát, enyhébb esetben csak kihagy vagy durrog párat.
Ilyet se hallottál még?
A gyertyának, hangtompító gyapotnak nem feltétlen
amugy ha már 2t olaj témánál vagyunk, én mindig furcsán idegenkedve figyeltem mikor a triálosok elmondták ezt az 1:100-ba keverési arányt... szerintem az rohadt kevés

értem hogy sokat pötyög meg minden , dehát mégiscsak a benzinböl kap kenést az a szerencsétlen dugo munka közben, nincs plussz fuvoka ami olajat spircel a hengerfalra mint a 4t-ben...
Mert ide nem paraszti ész kell hanem mérések! Jobb forgalmazóknál van táblázat erre, bár többnyire csak +40 és + 100C° on van mérve a szabvány szerint, viszont ami szar 100 fokon az felette még szarabb lesz. Teccikérteni?
szarul fejeztem ki magam... ha szar olajbol öntesz bele többet attol nem lesz jobb....
de ha minőségi holmibol a megengedett határon belül emelsz egy kicsit az jot tesz az élettartamnak...
nekem soha nem áll 2-3 honapot a motor... nincs az az isten...
azért ezzel az egy mondatodal vitába szállnék...

"Csak egy példa : Szar olajból hiába öntesz bele többet, ha sokkal vékonyabb a filmje melegen..."

egyszerű paraszti esszel sem stimmel a dolog.. az olaj a benzinben az x-százalékban elkevert arányban egyenletesen oszlik el... namost ha többet teszel bele ahogy te is irtad a megengedett tolig határon belül, ugy a film réteg is százalékosan vastagabb lesz...

szerintem manapság már senki nem használ drága 2t-be szar olajat... badarság lenne...

én évek ota elf 2t 100% full synt olajat használok, szerintem teljesen jo és nem drága ...1850/liter-ért kapom a kartont
Legjobb kenése a desznaj zsírnak van jó vastagon
Én a 2t-be csakis jó fasza desznaj zsírt tennék, had éhezzenek utánam
A legjobb motor a 2T dízel és tényleg az
Én má porcelánbú csinálok mindent ,szarok a fémekre
Neked 1-2-3 hónap állás múlva pöccre indul a kétté ha leállításkor benne hagyod a karbiban a benzint?
Nekem csak akkor indult pöccre mikor a legjobb OMV benzint a legjobb OMV 2t olajjal kevertem, minden más variációban vagy be sem indult, vagy sokáig fuldoklott, mert beledöglött az olaj az adalékokkal a fújókákba.