(mert tudjuk már hogy mi van miért
..a csavar van az ülés miatt...vagy...az ülés van és a csavar miatt..hogy nem nyomja a csavar a ktmesek Úr-ánuszát
csak cibálni ne kelljen valami rohadt farönkökel teli patakba, meg a sarat kerüld vele amugy jo...
amugy jahh szokni kell a fán átmenést vele, de az kb 1 hét szerintem, és ahogy irtam a könnyü emberkék alatt csunya elpattogásos huhuhhuuu helyzeteket hoz néha,
én nem az a fajta vagyok, csak egyszerüen kritikus vagyok olyan megoldásokra amik egyértelmüen szarok és bosszantoak...
a szinte teljesen értelmetlen power rugo cserélgetős kisdekni.. kb egy életen át elég 1 féle és slusz... persze akkor nem lenne mit eladni,
ha normálisat akarsz megveszed a 3 csavaros 6napost sok pénzért... hirtelen enyi jut eszembe...
viszont őt perc alatt eladtam jo árban, mig a gas-t árultam 1,5 honapig...
Nem akarok fórumháborút robbantani csak gondoltam rákérdezek hátha van valakinek tapasztalata mind2vel
)
neked is..
hiszen a vizcsapbol is az fojt hogy az a legjobb, mindenhol "aláz" mindenkit, fél kézzel megy a legnehezebb helyeken is blablablaaaaa.......
azóta is tákolják azz az sx-f 250..már kettő nyolcvan.. de még most sem az igazi
mért nem jöt rá hogy hibázott és mért nem könyörögte vissza az sx 525-öt...5.5.5