Be is baszna, ha csak annak örülnék és sose érek oda
Na jó, nem tiltakozom
.
.
ezt cáfolnám hosszu évek tapasztalata alapján,
ezt csak is kizárolag a ktm csinálja, semelyik másik tipuson nincs, sőt ök is most kezdenek fokozatosan vissza térni a himbára..
..motorja kész..(váznyúlvány..blokkvédő..váltókar kikopott lengővilla részei..stb).....
Ha úgy kérdezek, általában hangsúlyoztam, nem a válasz a lényeg, hanem a MIÉRT, hogy megértsem a választ
Ennek ellenére, mindig megköszönöm a választ is.
Ilyenkor azért kérdezek, hátha valaki leírja a miértet az objektív/szubjektív válaszon felül, s akkor talán meg is értem a lényeget a kérdés által
Önmagában a választ sose fogom elhinni senkinek, csak átgondolom, ha van már ott miért is, azt is átgondolom, de nyilván könnyebb a MIÉRTtel indokolt választ elfogadni.
Persze amikor azt kérdezem, hol vesztek hátsó teló szimeringet, nem a miért a lényeg, hanem maga a válasz...
Kérdés függő, mikor mi érdekel, de lehet nem hangsúlyozom eléggé.
Részemről ha válaszolok bárkinek bármit, néha ki is emelem, ne higgyje el amit írok, inkább gondolja át, sokkal többre megy vele, szerintem, persze ez is csak nézőpont és cél kérdése.
Ismét visszajutottunk ide, minden relatív
Utána már hogy mit kezd a válaszommal, az számomra nem fontos,
ha jól értem számodra ez az egyik gond
Lehet a másik félreértés, hogy TE megoldani szeretnél egy problémát én meg valójában megérteni, nem megoldani