Köszi
Kawasaki kx250f ?
Mennyivel lett nyomatékosabb a 290 es szettől? Vezérlést is eltolja ez?
Főtengelyt nem nyírta ki? Bár gondolom nem forgatod endúróban, úgy meg a fordulatfüggő négyzetes erőhatás növekedés nem igazán érvényesül
A váltó áttételezéssel nincs gondod? Bár a rekluse lehet megoldja.
Szerintem is amit endúróra terveztek jobb endúróra, mind1, melyik évben járunk, ez szerintem igaz volt még 1998 ban is.
A hegyre mászást én is cr 250 kezdtem,,,jó volt. Azután új yzf450. Az is jó volt. Persze annak idején még nem ez a nagyon extrém volt a divat. sxf 250 2007 es 2011 es imádtam őket. Megint 450 yamaha,,,na itt már elvittük az extrémbe, határ eset. sx 150 ,legjobb 2t a világon. A 300 as 2 t re azt szoktam mondani,hogy nem őszinte motorok. Mert ha kihoznák belőle a maximumot,senki nem tudná megülni. Ezért lebutítják a gyújtást meg a keveréket,hogy használható legyen. Ha árulnának 150 exc önindítóval,tuti azt veszek. Nincs rajta a nagy tuba rezó, könnyű rá vigyázni. Azután exc 200 volt. A motor jó volt csak kevés voltam hozzá. 14- 45 áttétellel elmentem Robúrral egy 100km es túrára....Úgy hogy előtte 1 évig hegyen nem is voltam. Estére még a motorozást is megutáltam. Volt 2 db yzf 250. Ha valaki cross al akar endurózni akkor a 250 4t a legjobb,szerintem. Jöt a 2012 es gas gas. És ment is. Bánatomba ttr 230 ra menekültem ,amivel csak jó emlékeim vannak. Jó dolog ,hogy egy gyenge szar kis motorral ott elmész,ahol a drága masinák. Ha 2014 es motorod van,nem foghatod a motorra. Rögtön jön a megjegyzés( Sanyikám a világ legjobb motorjával itt fel kell tudni menni). Szóval : Jó itt minden motor, ami könnyen indul, nem dobálja a sebességet, és nap végén beérsz oda ahonnan elindultál.
Amiket művelsz mostanában a GAS-al, azt megnézném, hogy menne a CRel
Nemrég ültem egy aluvázason, tényleg jó erős , de azzal 100% nem tudnék csiki-csukizni lassúba, elejét pakolgatni zorróba.
18-as hátsókerék,rekluse,290-es athena készlet, vastag mishimoto hűtők Evans r hűtőfolyadékkal, Factory connection enduróra átszelepelt első futómű, nehezebb lendkerék. Van még nagy tank,de nem használom. isteni,imádom de ahogy kipróbáltam a 350-es ktm-et,be kell látni,hogy fejlődött a világ. Amit endurora fejlesztettek,az jobb az endurora. A KTM meg benne van ebben a témában.
Nállunk is volt egy nagyon ügyes srácnak, a mai napig azt szerette a legjobban a hegyre. Könnyű,erős,villanymotor nyomaték,fejjel lefelé is rúgásra indul. Kis fordulaton is elindul lehetetlen helyzetben,és mászik felfelé.
Tudom,ez igy van. Nem a motor a leggyengébb láncszem a motorozásomnál,ugyhogy nem is tervezem a cserét. Meg Bevallom sajnálom a plusz egymilliót az önindítóért. Ha sikerülne elmotorozni a negyedét,semmi baj nem lenne a világgal.
Erdekes mert nekem is volt a kezem alatt 2 evet CR 250.Paraszt volt,de ugy vette a lapot hogy az nem igaz.Alol nyomatkos volt,de ha huztad a gazt kurva jol ment.Fogyasztasba se volt roszabb mint a tobbi 2T.
elol showa tellok voltak...hat az istenien dolgozott,nem mint a sachs karok elol.Ilyen szart nem lattam meg.De ennek is megvan az utja,cserere megy es kapok egy ohlins ttx et.Aztan ha azzal is nyafogok akkor en vagyok a gyenge,
Csak halkan súgom meg neked,de van olyan titok olvasó kolléga,aki egy vas vázas 250-es CR-el jött sokáig.Szerintem sok új csilli villi mesemotorosnak kifújta vele az orrát! Biztos hogy könnyebb jobb menni egy jó motorral,de ahogy ronisbá szokta mondani: Aki tud,az nagykabátban is tud!
Nem minden a motor!
én japános vagyok, a KTM nem a szívem csücske, de be kell látni,hogy enduróban ők a legjobbak.
a múlt szezonban voltunk Nagybányán meg Feketeerdőn. Egy autószállító tréler végigrakva motorokkal. Mind zsír önindítós KTM 2013-14 évjáratú. Én az endurósított 2007-es crossmotorom mellett úgy éreztem magam mint egy állami gondozott. Mellesleg én vagyok a leggyengébb láncszem a brigádban.
szóval a cél egy önindítós KTM ,majd egyszer talán valamikor lehet.
a hetvegi motorozas utan lusta voltam motort mosni.Most dupla idot vett fel.Jol ra is szaradt es alig jott le.Szerencse vegyszerrel hamar megy.
Biztos lemostam rol 3 kilo mocskot...
Megpróbálom valakivel beszkenneltetni. A hajtókar méretet megtudhatod vagy a Wössner, vagy a Prox oldaláról. A hengerfejet epoxival szoktam kiönteni, csak vigyázni kell mert elég törékeny.
a kérdés, ki látott már ilyet, és tudjátok-e mire valo?
Kawasaki kx250f ?
Mennyivel lett nyomatékosabb a 290 es szettől? Vezérlést is eltolja ez?
Főtengelyt nem nyírta ki? Bár gondolom nem forgatod endúróban, úgy meg a fordulatfüggő négyzetes erőhatás növekedés nem igazán érvényesül
A váltó áttételezéssel nincs gondod? Bár a rekluse lehet megoldja.
Szerintem is amit endúróra terveztek jobb endúróra, mind1, melyik évben járunk, ez szerintem igaz volt még 1998 ban is.
Nemrég ültem egy aluvázason, tényleg jó erős
Ezer köszönet
Lementettem mindet, a hengerfej képeket is. Extra nagyításban látszanak a rácsok is.
A 3. képen az YZ 250 2000 lenne?
A dugótető ezeknél is a kipuff alján van alsó holtpontban?
A 125mm a 3. szöveges adat az mi lenne?
Japik szerintem nincsenek ráállva az endúróra, ok csinálnak, de inkább szerintem a krosszra feküdtek rá.
KTM azért nagy múlttal rendelkezik endúró területén, ez vitathatatlan.
elol showa tellok voltak...hat az istenien dolgozott,nem mint a sachs karok elol.Ilyen szart nem lattam meg.De ennek is megvan az utja,cserere megy es kapok egy ohlins ttx et.Aztan ha azzal is nyafogok akkor en vagyok a gyenge,
Nem minden a motor!
én japános vagyok, a KTM nem a szívem csücske, de be kell látni,hogy enduróban ők a legjobbak.
a múlt szezonban voltunk Nagybányán meg Feketeerdőn. Egy autószállító tréler végigrakva motorokkal. Mind zsír önindítós KTM 2013-14 évjáratú. Én az endurósított 2007-es crossmotorom mellett úgy éreztem magam mint egy állami gondozott. Mellesleg én vagyok a leggyengébb láncszem a brigádban.
szóval a cél egy önindítós KTM ,majd egyszer talán valamikor lehet.
Biztos lemostam rol 3 kilo mocskot...
Elég ha lefényképezed és úgy feltöltöd a képet.