hogy a balfaszok is olyan motorokkal motoroznak, mint ti
...de aki azzal nem tud motorozni amit a gyar kiad,legyen barmilyen motor az mar nyávogás.
. muszály volt elárulnom
..de ha ebben tudnátok segiteni...az faxa lenne...
.nehézséget..
ezek azért ha nagyon kicsi a nyomás..amivel már kiverik a biztositékot is tapadásban..de én ekkor látom hogy ezekenek a menetekenek a fele náluk a gumi kicsipődésével végződik..amitől lelengednek..a fenire.. igaz hogy tapad..de konkrétan a ment végére a 100ályró tublis segítségével. a 20ezres gumit ki is nyírja
a oldalfalán szaladó gumi..míg nálunk,.. mivel ne mszalad az odalfalán..mert 4cm re kiál az az e bike gumi..igy full defektes külsővel is jól elvan..nem baxa szét a gumit sem!
ami még a mocskosul lekopott full kerek bütyköknél is a füvesben...olyat tolt iszonyat..de kicsit úgy érzem baxtatja a gumit a nagyon lapos 6ása miatt..
)
...+alul is van benne kraft..(amúgy okos tunnyingolók..mindég felfelé reszelik azt a hengerablakot..ahelyett hogy kivennék a 0,8as hengertalp tömitést..a hengerfelyből meg kimaratnának..0,8mm alakosra.. hogy a káros emisszió tér..ami abszolót nem is káros!hanem jó hogy van..mert ahol nix elég belőle..azzal nemi tudnak menni.....
szóval hogy az emisszióü tér ne változzon..aztán gyanúsan a póverrel is lehet valami..mert azért ha a lóerő meg megmarad akkor ott a gázáramlásnak azért ott az kell hogy nytiott is legyen ha megakarnád forgatni....ugye..
de az öreg sx 525tuti leleltt volan ..6,9 literből is
..ugyhogy kimegyek és én is megnézem ezt a hőgombát, mert csak nem eszik olyan keveset hogy vissza termelén azt a qÚrwa benzint a marmonkannába
tegnap éjjelre kiértünk. az se volt rossz. bécsig 50 fokba mentünk tömött autópályán. majd átváltott esőbe aztán st poltentől már szakadó esőbe de közbe beesteledett a forgalom pedig még szarabb lett. mit mondjak... autópályán egy robogóval kamionok közt szakadó esőbe két személyel este úgy ,hogy 20 másodpercenként mellénk csapott a villám. .... éltem már jobbat is.