A lemez oxidációja az furmányos dolog
Jó pár sajátot megcsináltam már,jelenleg apám crx-ét nyomjuk de végeláthatatlan és soha többet....iszonyú,bontod ki,ez is szar, itt is cserélni kell,de még alatta is összemegy vagy 4 lemez,akkor azokat is,szopás,nem kicsit.Ez hamar nem megy, kicsit rozsdásra meg hiába fújsz,baszhatod.pár hónap,áteszi,sőt van olyan alvázvédő ami komolyan eszi a lemezt.A legjobb kibaszott melegben csinálni a végét mert szopás lehet később.Ami nekem bejött felületi rozsdás helyeken az drótkorong,le kezelni a lemezt,drótkorong,matt fekete spray(az alatt nem rohad,nem tudom miért, de ha nem sérül nem eszi)majd erre az alvázvédő.Mindez nem 1 nap
Egy crx-et fél évig csak hegesztgettem,akkor meg útáltam pedig karosszériás vagyok.A legjobbak a 90es évekbeli nagy autók kasznira,le vannak kezelve rendesen ,az omegám és a 7es bmw sem rohad sehol,az aljukon sincs egy leverődés sem.Pedig volt olyan omegánk ami fiatal volt,de rendesen ette a rozsda a fényezése pedig mint az új olyan volt.A ford kával meg 20al nem mernék nekimenni semminek,mert az egy rozsdahalmaz
Az asszonynak ez kellett,de már rájött,hogy egy rozsdakupac.....Gyönyörűek a mai lemezek amiket ezek az okosak gyártanak,elég a mosógépekre nézni,az csak ruhát mos,az autóban meg pusztulunk,hiába tesztelgetnek...
ha meg sár,patak, akkor tolni kell a lejtőig
behúzni, haverokkal betolni
...bonott leharcolt 15
amit a tompítotról veszek le.. a kapcsolóval...+ öninditózáskor .. ha leállítom és venti rajta marad.. inditozáskor is leveszi az áramot...okos kis jószág ez...
úly múzzal
na kb az enyém is igy dolgozott...hogy az utolsó egy két méteren..sem vogott semmit...ugyan úgy alkapart kicsúszott mindehol
full bearanyozta a napot..már mint ezeknek
.
de megértem ..mert ilyen nem szok lenni..csak évente egyszer..mint karácsony..hát most megkapták tölem a 3 napos ünnepet..egybe
hát nehezen akarták elhinni hogy egyszer csak ..a(az utolsó 5m) megindultam..(mer már konkrétan lankásabb volt mint az alföld ahol lakunk
és gó...
.
a csoresz kijárónál is be volt szaratva abanda . én meg vártam valami nehéz részt amivel ijesztgetek de nem találtam meg. a 754 fénye elvkított. nem vettem észre egész nap a nehezeket. a bab yo volt! most jön a szele.
+a 130as c-4 parasztbütykök is megokosodnak majd
..
volt ma szopásom..
...
defekt mentesen
Kétkamrás gumiköpeny
extra nagy nyomás a tublisban, a külső szelepnél meg extra kicsi
Mert ok hogy nekem.is volt sxf-em....s azon sem volt..de az meg cross.... s az a hulye aki azzal endurozik...
De pont a husaberg haggya le ....