Hát kérem szépen nálam az ecset nem szokott átcsúszni a szomszéd falára
Akkor tegyük rendbe azt a Sanyás dolgot,akkor nem akartam itt nyilvánosan ezért telefonon beszéltük meg vele azért is nincs itt a fórumon nyoma.Ebből ugye lehet a semmit kooperálni.....
A Sanyával jóban voltunk akkoriban vettem hétvégékre a kaját és fórumos főzéses-motorozásos-kajálásos összejövetelek voltak.
Vannak ennek a dolognak előzményei amik másra nagyon nem tartoznak,de legyen ez majd ezután más gondja,ha a dr. így én meg úgy....
Hónapokig úgy volt,hogy Sanya lesz leendő gyermekünk Lilla keresztapja,(ezt ugye a kívülállók,olvasók stb nem tudták,csak pár fórumos)a telókról is szó esett,hogy majd a következő évben én csinálom neki,nem pénzért, ingyen.Tehát nem csak úgy beírt név volt(ki az a hülye aki csak úgy beírja?) a Sanyáé.
Aztán megszületett a gyerek a keresztapaságot nem vállalta,mondván messze vagyunk egymástól,ő meg úgysem hagyná de anyagilag nem engedheti meg magának.A barátnő az szívesen vállalta volna(borso),de aztán minden ellaposodott.
Vannak dolgok amik nem ide és nem másra tartoznak,mert az másra nézve(és ezt néztem akkor is,de a régi barátságra most is)nem biztos,hogy jó,viszont ebből kifolyólag lehetne szennyes teregetés,hogy én mossam magam tisztára(inkább legyek mocskos,de nem szemtelenkedek)...Ahhoz meg senkinek semmi köze...
Beszéltem akkor telefonon Sanyával,hogy mi ez a hirtelen beírás,elmondta,nem tudja indul-e jövőre egyáltalán,nem látja előre az évet,lesz-e motor,az anyagiak engedik-e stb,de szóltak neki,hogy fent van a neve és vegyem már le,mert ez így nem biztos,addig meg ne legyen fent.Levettem.A következő évben a yamaha fehérnél ment, kapott támogatást.Nem vesztünk össze semmin,nem állítottam,soha és sehol,hogy már csináltam neki,előre volt írva a következő évre mint támogatott.
Azóta is többször találkoztunk,de ez vagy hasonló fel sem merült.
Vannak dolgok amikről tud az ember és mégsem él vele vissza,csak azért,hogy neki jobb legyen vagy mossa magát.Ez amolyan betyár becsület...
Szeretem viszont,ha semmitérő hülyeségekkel támadnak,amikről nemhogy halovány fogalmuk,de közük nincs,de forgatják a szart.
Ez a történet publikálható része...csak,hogy tisztába legyenek vele.
Az első ember aki a meg nem született gyermekem az anyja hasán át símogatta,az a Sanya volt Ezt láttam,a többiről nem tudok
jó igazad van. köszi szépen. valóban leszartam ,igaz nekiláttam amennyire lehet szakosan letisztítottam. hasonlóan jártam el kb ahogy leírtad. rendeltem alapozót meg azt a fehér rücsit kentem rá végül ahol rozsdállt. érdekes amúgy hog kb 1 mm es kis rozsda volt a fémen pár db. és onann jön át a rozsdalé. az eslő esőig kurva jól néztt ki a javításom. most viszont....
egyenlőre defektet kapott az ügy. burjánzik szépn nevelgetem a rozsadavirágokat. ahol vagyok minden nap esik hetek óta. képtelenség rendbehozni. az a baj hogy belülről nincs lekezelve gyárilag a lemez és onnan kezd átjönni a ganaj. komolyabb munkálatokat igényelne de nincs lehetőség letenni az autot ,kint meg eszemben sincs elvinni sehova.
már rég vetem volna rá másik gyári küszöböt ha lehetne kapni de azt mondták jumpi experthez nincs utángyártottt se gyári tán. komplett kéne cserélni akkor jo lenne.
épp azon agyaltam ha az ember vesz egy uj vagy ujabb autot tán jobb lenne még akkor fullosan lekezeltetni pluszba . mert ezek a mostani korroziovédelmek elég hitványak. némelyik tipus elmenne 1 milliot simán ha nem rohadna ki alollunk. az enyém 5 kilonál jár és vígan szalad. csak most ez a rozsda kezdet el kiterjeszkedni. mondjuk az klima nem kedvez neki meg az sem hogy kint áll télen nyáron.
Nyugi, ismerlek már annyira, hogy nem tudsz kizökkenteni a nyugalmamból, bármit is írsz
Mondhatjuk, hogy a helyeden kezellek, már csak neked kellene megtalálnod a saját helyedet a társadalomban, azzal mindenki nyerne
Persze már "kész" van, de azt rinyáltad, hogy szarul van megcsinálva és majd ha lesz időd újra nekilátsz... Mondjuk ha gányul van megcsinálva, akkor sacc 1 év múlva úgy is újra kell kezdeni.
Gondolom addigra már nem emlékszel a tippekre, tehát ismét nem tudtam segíteni, szóval szemét vagyok, meg hülye is, hogy a segítségért cserébe nem basztatást várok hanem köszönetet
na meg járja át lelkünket a szentlélek mi? s küldjünk egymásra áldásokat mi? aztán meg jol meghajigáljuk egymást szarral! ahogy szoktuk.
bendi . nem akarsz még szint vallani?
csikusz. én ugyanígy voltam az asztalos melókal a végefelé. nem tudtam nemet mondani aztán végül meghülyültem. most néha lehet látni az eredményét. eladtam magam külföldre csicska szardarabnak pedig többre tartottam magam. mostmeg lebutulok a picsába de nem merek visszalépni pedig full egyszerű lenne. fura. hagyd rá ne vállalj olyan sokat. mert bekotorsz. vagy már bevagy?
ezt jól megaszonta! el is gondolkodtm rajta hirtelnjében. csak megvalósítani nehezebb mint elgondolkodni rajta. sajnos.
viktor. képzeld nem jött le a berugokar. végül turboval leminiflexeltm :) az ujfajta meg nem jol áll rajta a nagytank és a tuningrezo nem jo kombo neki. de végülis funkcionál csak nem kliken be a tank alá de leszarom. ha nem hajlik ki menet közben nem gyujtom fel .
hát innen fúj szép szeled....ez nyomja a lelked
Akkor már hívhatod is a Sanyát,hogy mi miért is meg,hogy volt akkoriban...aztán majd utána firkálj nekem.
Más is volt aki levetette annak idején.
A másik,ha te foglalkozol velem mint dalia stb, lehet tudok veled foglalkozni én is.
Ne személyeskedj,figyelj oda!
szerintem is ÍrÍgy vagy.. erre mindre.. + a lyellmeére..
te figyu mán.. te is elvégezted a lökés gátló(azaz eltolást megakadályozó) szerellő iskolát?
gondoltam hogy már felvételiztés csak nem kerültél beÉÉ és ezért lehetsz irígy..
de most komolyan...
ha ráhagynátok.. az t megköszönném.. mi is ráhagytuk jódossal.. ti is kérlek..
Már megbocsáss, de feltűnt itt a fórumon a nevem, elérhetőségem, és a fényképem is.
Aztán mire lennék irigy, írd már le légy szíves.
Nem kívánom én, hogy eltűnjél, se innen se egyáltalán. Még az időről időre bedobott marketing reklámjaiddal is megvagyok, ( a márkanevet az állandó Last Minutos LM-ről változtasd meg MLM-re, MultiLevelMarketing)
A hattyú halálának sokadik felvonását ugyanazzal a szereplővel, ugyanazzal a dramaturgiával már soknak tartottam.
Ezért voltak a jámbor kérdéseim.
(pl arra sem kérdeztem rá, mikor pár éve Lánczi Sándor nevével, mint olyan versenyző aki a te teleszkópoddal versenyzik, hirdetted magad az eladó holmikon lévő reklámblokkodban, aztán Sanya írt egy rövid bejegyzést, egy másik fórumba, hogy azonnal vedd le ezt a hazugságot, nem szereti az ilyet. Erre pár perc elteltével ki is került ezen név a hirdetésedből. Érdekes, hogy pont Sanyának nem szóltak, hogy te tuningoltad a telóját)
Igyekeztem udvariasan fogalmazni. Valószínű, hogy nem akarsz velem többet szóba állni, mint ahogy az első kérdésemet is véletlenül figyelmetlenségből átugrottad, mikor megkérdeztem újra akkor meg sötétben bujkáló ellenforradalmár lettem.
Azért harmadszor is felteszem a jámbor kérdést, hátha válaszolsz rá: Mi volt a közkívánat?
Köszönöm az aktív kulturált közreműködésed az Új kérdésem megválaszolására is, hogy mire vagyok irigy.
(pl: daliás megjelenés, fogsor, ékesszólás, vállalkozás, egészségi állapot, vagy bármi más, ami nem jut az eszembe a példálózásnál)
Ejnye, mi folyik itt.