befektettél a projektbe 2000 ft plusz 300 ft postát meeg levetted a deknit és lehuztad a lendkerekeet vagy mit. betetted az éket oszt helo gyere zsebbe 200 ezer.
), ezt csak azért tudom, sokan keresik meg ilyen problémával. Előfordulhat, hogy egy izom (pl. vállnál) annyira bevan állva, hogy elszorítja az ereket, nincs rendes véráramlás a karokban, aminek az egyik leggyakoribb tünete pl. az új-kéz zsibbadás.
egy titka van: A legjobbra törekedni minden téren
Ti tudtok?
igazad van
! Vagy titeket ha átbasznak a kenyérrel azt is a fórumon sírjátok, a boltba meg nem mentek vissza mi?
Most szeretném leszögezni senkit nem szeretnék megbántani, minősíteni és nem fogok itt vitába szállni senkivel! Csak mivel ez 1 fórum a saját véleményemet írom e dologgal kapcsolatban. Mester remélem nevezhetlek így, olvasgatok itt és más fórumon néha látom hsz.-aidat, képeidet és nem csodálkozom, hogy valaki ezeken besokall néha. Ismered a szakma minden fortéját teszel megjegyzéseket mosolyogsz a hülyéken pedig belőlük élsz, de ha valaki kérdez valamit nem igazán kap szintjéhez képest megfelelő választ mert szakmai titok! Leírod itt az önéletrajzod lelkisen, de nézzük is mi volt az 1-ső válaszod a konfliktusban ott még tökös voltál. Valaki 1-szer írta ide aki kurvának áll ne sírjon ha baszni kell ez rád is igaz. Megnevesítesz ismert fórumozót pedig fogalmad nincs ő szólt e hozzád! Utolsósorban meg érintettség okán, volt nálad már tőlem is teló 2pár egyszerre és ez a szimeringes történet mindkét párnál kb. 2 óra után ugyanígy végződött, de eddid én sem szóltam érte! Ezek tények, remélem nem bántottalak meg nem volt szándékom!
. 4500 ért vettem egy cigótól. gyári csomag volt rajta. de a trelleborg jópár éve megszünt. elöregszik az anyaga . én feltettem tublissal. kérdezd csak meg viktort mit műveltem aznap :) ahogy hazaértem levettem és elajándékoztam egy nagy túraendúróra földutazni. mintha kifujtam volna purhabbal... brutál kemény volt és a nap végére se javult ahelyzet. alig lehetett le s felszerelni. kidurrant benne a tublis de még úgy is ugyanúgy tartott paucs meg minden lófasz nélkül. csak mikor vizbe mentem vele akkor csuszott meg picit afelnin. full kint volt afalcon végig. add el a picsába másnak még jólehet. de te csak szivni fogsz vele.
stbstb
ezért kell munkalap+számla és elkérni a rossz alkatrészt(nincs olyan hogy nem adja mert az az ember tulajdona)
de szerencsére félrekúr a neje szóval mindig röhögünk rajta még ha 200x több pénze is van