..
és ha nem motoroznál akkor mennyit tudnánk megspórolni...
akkor úgy itthon maradsz mitn a fény.. én meg ha elmék a barátnőimmel vásárolgatni és elbaszunk 100 eurót..akkor is többet spórolunk mintha te elmész minden héten motorozni a köcsög haverlyaiddal..
feldobtad a reggeli kv-mat..
akkor most nincs is probléma, csak valami elméletbeli felvetés volt?
S ezen sok kis kompromisszumot, amit kötöttetek, vagy elbírja az egymás iránt érzett szeretet vagy szétmentek. Annál jobb, minél kevesebb ilyen van, s kevesebb az olyan periódus, amikor valamelyik fél "szenved" a kompromisszum miatt.
jakó..ne idegesíjjé...
azonal doblyad el a kanalat törüld meg a szályadat
ez a hószános szarság ezt már próbáltam agyaltam-tunk itt nem is keveset...
bontóssal is...volt már minden...de aztán nem lett semmi mert valami csak úgy volt hogy keresztbe rakott a prodzsektnek..
pedig bontós mondja hogy a biharba oda nagyon ki lenetne menni...
csak aztán mikor a költségvetés elérte a 300 ályrót.. akkor már le is lassultunk...mert azért az éve 2-3-4 motorozásért meg smucigoskodtunk vele
de ha van valami használ6ó 5let..az karaly...
amúgy ide a sima csavaros gumi.. ide is és a zaránba is ...bőven elég... itt 30cm hónál nagyobb úgy sincs.. a csavaros gumi meg van ...piciből...10-20 euró..és az simán kibir 8-10 hajtást...
az nem befektetés és élvezi is a paraszt...
bár egyszer voltam kint -12 fokban.. 1,5-2 órát
oszt amig verettem leizzadtam mint a kutya.. de mikor mg jöttem hazafel. az egy 20 perces kis úra azon meg... a telószárra rendessen oda volt fagyva a havas genya..
de mondom mikor kifelé tetem ide oda meg a pályán toltam akoor nem tudott odafaygni mert termeli az a hőt..
de mikor hazafelé hullán csak 50-60 guritottam a nagy hóban.. akkor szépen odafagyott a cuccos az alsó részekre..
de mikor már 2 7e ott a hó és tudom hogy még ott is lesz..(nem mint a tavai télen ) akkor azért felrakom és gó gó gó
aztán megent birom 2 hétig