sz a haver-srác akkor még lehet hogy én is kipróbálom a yamiba na majd értekezünk
.A legjobb ha van otthon valaki és 1-2 óránként meg tudja sétáltatni.Ha kinnt végzi a dolgát egy séta alkalmával ott egyből a pisi-szarás után nagyon dicsérd meg... A fiatal kutyák 2-3 óránál nem nagyon bírják tovább viszatartani még ha akarják se,szóval ha addíg egyedül van ha ő lenne a legokosabb kiskutya a világon se tudná visszatartani tovább és bevizelne...A Szobatisztaságra való szoktatás hetekig tart... Ha látod rajta nyugtalan körbe körbe jár szaglászik valószínű nemsokára ürítés lesz ott is azonnal vidd ki szaladgáljon végezze el a dolgát,a helyszinen alapos dícséret
...Etetés ivás után valószínű 1-2 órán belül megint ürítés lesz ezt is vedd figyelembe...
az azért komoly...
ezeket nem kérem.
..
..
...
Az akksis autózás is közeledik a 100. évéhez
én eddig a i-ride nevűt locsoltam bele ami api sg
hogy miért ezt? mert ezt választottam
az apriliás olcsóbb volt 250 forinttal de nehogymár apriliás olajat tegyek a huskyba.....még akkor se ha tökugyanaz mint a másik
az olajshop nekünk se küldött már rák a bundájába....bár nekem még 1 cserényi van meg most is kb 2 óra van benne szóval még a májusi hegymászó akciónk emiatt nincs veszélyben
kutya:
ha nem akarod hogy mindenféle ízületi baja legyen etesd visszafogottan
és sokkal jobban jársz ha minőségi kajával eteted
és feltétlen kölyöktáppal mert az úgy van keverve ahogy nekik kell, vitaminozva, fehérje rost mittudoménmi úgy van ahogy nekik jó
én evvel etettem amíg kicsi volt: táp
most ezt kapja de felnőtt kivitelben, és keverve a teszkós szarokkal
amúgy ahogy számolgatom nemigen éri meg keverni, a teszkósból sokkal többet eszik, 3x annyit szarik szóval java része csak átszalad rajta(szerintem ezek a gagyik 80%kukoricadara)
szóval kölyöktáp, és inkább kevesebb mint több, látszik azon a kutyán mikor igazán éhes
és ha nincs túletetve a pozitív megerősítés is könnyebben megy