(felénk közel nincs ennyi mert annyira nem régi a temető)
, de tapadás nélkül szerintem az ügyes se tud haladni, kap két "botot" a motorba a futóműi helyet, meg mondjuk jó szar krossz gumikat 2 báros nyomással, botladozna vele ő is.
kaptam Zsirbacsitol egy ujta (),aztan felraktam egy versenyre...Piscu negru..ahol csak a hard endurorol szol az elet,koves sziklas meredek technikas dolgokkal fuszerezve.....Ti amiket leirtatok hogy uber fasza,meg uber jo...hat ott ugy meg szopatott ahogy elo volt irva.A gyokeren amugy visit,semmit sem tol,a koveken meg kimondottan szopatott.Az utalatos az volt benne,hogy mikor fogott akkor csak fogott,es gecire tolt,hogy a motor maszott ki alolad,es mikor rafuttal egy kis szaros kore,vagy elkaptal egy szaros gyokeret ugy mentel vissza mint a szar...mikor fogott akkor nagyon,mikor lefordult akkor semmit sem tolt.Az elettartamra..hat hogy a gecibe ne legyen jo egy kemeny butyku gumi...persze ha kemeny akkor torik...nekem minden 2 butyok felbe leszakadt.....igy jart..tehat a tartosag is..go home.
a recept a következő, fogsz két vastag, hangsulyozom VASTAG szelet kenyeret, egyenként behelyezed a honod alá őket, és egész nap ott szoritva végzed a dolgodat,
reggelente cseréld ki ujjakra, két hét mulva meséld el az eredményt...