de a végén be volt x elve.
valami csipes sztorit kéne bevezetni ha már ilyen nagy királyság ez az extrém párnapos. cp ken startnál és a befutonál mindenhol elektronikus rögzités. mint az első hecán csak ott nem volt lofasz se a cp ken csak a startnál ami a befuto is volt egyuttal.
..mind ilyen szarrago szarcsimbokok kezdenek lenni?Az a feljaro amit ok filmeznek,es kinoznak...most vagany leszek,de sima dolog.CSak kell a nagy budos gaz neki,es megtartani,semmi technikat nem igenyel,neki lehet futni,szeles a terep,,,,attol vizesbe mar lehet erdeksebb a dolog..Ki megy erre a kutauto versenyre?
pedig még semmi amit megyek, régen feltekertem a hegybe az erdei utakon, meg haza(utóbbi már élvezetes volt), hű de messzi van még az a táv
majd idővel, remélem lesz annyi kondi is
Bocsi, félreérthető voltam, kimaradt az olyan szinten.
Láttad már Walkert vagy Jarvist extrém versenyen olyan tempóban kanyart bevenni, hogy rendesen beüljenek előre láb kirak, könyök fent stb, s így veszik be a kanyart, hogy a motor szinte lapon van a talajon?
Erre gondoltam, hogy ilyen szinten nem kell tudni kanyarodni, a többi ok, amit írtál, nem árt tudni jó pár dolgot a tempós haladáshoz,
azzal is egyet értek, minél több technikát ismersz elméletben, s főleg gyakorlatban, annál könnyebb a motorozás.