. Idő nincs kitartás van. Durva változtatásokra én nem gondoltam. Nem akarok 50 lóerőket belőle. Csak ezt a verseny stílusú kinézetet hangot kivinni utcára egy hobbimotor képében.
...
ha ennyire akarod fogd a kis pereputtyid oszt lelet probalkozni. Mondjuk ahogy teged ismerlek par nap mulva sirva szaladnal haza hogy itt nem vagy akkora kiraly. A masik oldalrol meg kb sehova se vennenek fol a hulye stilusod miatt.
,de próbálok zárkózni..
.
mindig mondtam túlfizetik a tűzoltókat...
bandi...
sajnálom ha jódos iránt érzett érzéseidben megbántottalak...
de ha nem bocsájtassz meg nekem ..akkor sincs harag
remélem ezentúl is ugyan annyit hajtunk együtt mint ez előtt és akkor nekem már jÓÓ
a külföldi dolgokról annyit..
én szeretem.. nekem bejönnek...a nyaralás is ..
meg a munka is...
nimród is kint dolgozik.. és neki is bejön..
hol a baj?
volt kolegámnak is bejön.. ő pl most hagyja itt a céget...mert kamionozni fog..1450 ályró per hónapért..
3 hét kamion egy 7 itthon
neki pont két akkora gyereke van mint nekem...6..1...
a fleesége az annyit hozott a konyhára (mikor nem volt otthon a szülés után ..és vissza is tudna menni dolgozni akár mikor mert állami helyen magas beosztásban annyit kereset mint én meg a feleségem együtt sem kerestünk..
lényeg... az meber elmegya családtól 3 hétre...eddig ha egynapot odavolt is egyfeszt telfonáltak a gyekekel meg az aszonnyal.....
ugyhogy neki a három hét szerintem úgy fog elrepülni huss
baxtatták is ezmiatt...
én nem!
mondtam neki.. ö csinálja jól...mert keveselli lóvét ..
de nem csak nyüszit haanem tesz is érte valamit...elmegy dolgozni több lóvéért..
neki ezt mondtam mert jó fj vagyok..
valójában az a véleményem .. megbassza a családját a lővéért..
de ő akarjaő csinálja...
ha neki az kell..hajráÁÁÁÁ..
én 3 napra nem tudok elmenni mert annyira hiányoznak.. már az első északa után..hogy a második éjszakát már otthon akarom tölteni velük...
neki tuti könnyen megy majd a 21 nap a kamionban