nagy titokolvasók
ezt nem tudni miért de ez van..bbonti szerje is ..m gea többi új 300asok is .. tuljoktól független viszk a benzint magukal..ha máér 70km nél nagyobb a túra.. a 8,5 tank kb 70km re elég...
múlt évben még megugatta aztán el tudtam venni tőle, most meg kinyírja szegényeket 0,3 másodperc alatt
...de vastyúk is talál szegetbe.. végül is jobb lett neki.. és ez a lényeg..
de tudott kocogni meg futni..de nem véletlen túl lustaság...a tenyésztő mikor vettük akkor tett át minket a palánkon..de rendesen..
de nekem végül is mindegy mindig szarral megyek, nem vagyok a jóhoz szokva
Maskor ugyan itt mint az atom ugy kuldom be..most felve usztam a motoron es oda is baszott...le is tort a seged vaz vege mint a keksz,a seggemrol is lement a bor,meg a gatya is szacskaba szakadt.
Remélem nem jön be a fejfogás és olyan jóban lesztek mint előző elhunyt ebeddel.
.. ha én nem vagyok
péntek délbe érnek ki..a prolongra
.. ..ami csütörtök délben van..
...
is
és ráhagyja a széttépési hadműveletet...
..
az már bőven megadja azt a 20% amivel a a váltófokozatok különbsége azu sx eknél dolgozik!szóval ezért.. a 4-es váltó kidolgozza a két nagy behemót 5 fokozatát
...
egy pillanatra nem feeigyeltam a gázt ...eleje kint fordult a lassuság miatt a a hátulját vitte.. majd ahejett hogy bedöltem volna és még gáz... totál elbaxtam.. majd a lejtőről lefelé.. az ivet megent... aztán szardöntéske halmaza után még elbaxtam.. ..és a nyom melletti ffát balról akartam kerülni.. a kanyrivről.. és a lejtő meg minden.. igy faxán.. eldőlve a lábtartó meg a fa közt.. a lábam odanyomtam.. de nagyon nagyon...
..de aztán csask elvonszoltam magam a kocsiig...
még mialőtt el nem felejtem..
csizma éma.. nekem egy éves meg 2 hóünapos a forma csuklós hts talpú..tegnap csavaroztam meg a talpát mert elől levált mind a kettőnek.. az uotlsó pillanatban sikerült még hogy ne szakadjon le
nem tudom..de lehet veszek csak újat..
cemotó.. 35ért.. gearn gx1 ..60körül..
illetve nagyon agyalok a oksztár tcx II ben ami volt eés nagyon jó volt ..3 évig birta.. a parillás 57 ért...
nem tudom ronis panaszkodott a ganéra.. hogy sg 10..vagy a 12 de 1 hónap alat ledobta a varratokatmiküzbe.. 100on ezer
hogy is bvan ron.. hogy is volt? mesélj hogy tanuljunk.. aztán mi lett utána milyne csimmát vettél..
bbontia szidi kroccfájerre eskeszik..nek iaz enm hullik zsét