Saját szakmámban még el tudom képzelni, hogy papír nélkül elhelyezkedik, akiről kiderül, hogy ért hozzá, de van egy rakat szakma, ahol szerintem ez nem állja meg a helyét.
Lenne akkor is, aki arra gondol(szerintem logikusan), hogy már a jobb élet reményében indulnak meg EU felé?
rendesen járni se tudok sötétben, nem hogy motorozni, látnom kell ahhoz, hogy tudjak egyensúlyozni
egyszerre túl sok embert előz meg
.
ezért kellene mondjuk minden motorozás után lemosni( látnád a sártól hogy) ...nÉÉÉ má baxxameg ez aváltó ez beleére a blokkdeknibe!
de hálá izstennek csak egy gumi szereléssel megúsztam... mert nálam is lehetett volna
sok sok baj( mondjuk még mosás előtt vagyok.. de olyan farakáson átmenni
ez az igazi irtás
elvesztegetett időt.Ha jól emlékszem az első kör után tankol valahol 35-40 perc körül
98%-uk tanulatlan, aki orvos az vesz magának egy repcsijegyet törökben, leszáll frankfurt flughafen-en és már jövő héten dolgozik bármelyik nagy korházban mint sebész, mert beszél több nyelvet, (angol, latin, stb,) és az összes okmánya diplomája ott van nála...
az hogy így fel akarják erős politikai akarattal higitani europát muzulmánokkal, valami egész más háttérre utal...
valoszinűnek tartom amit már sokszor hangoztattam, valahol a szürke 1000 árnyalata között van elbujva az igazság, magyarán sok érdekcsoport dolgozik, és mindnek megvan a maga oka....
szerintem van egy erős háttér akinek az eu de-stabilizálása a célja, mind gazdaságilag, mind politikailag, és nem utolso sorban katonailag... itt lehet ötletelni hogy esetleg ukrajnában terveznek valamit, de addigra annyira a saját szar lapátolásával lesz elfoglalva az eu, hogy nem tud érdemben beleszólni,
aztán lehetséges opcionak tartom hogy a belső kör hamarabb be akar zárni keményen ,(katonailag, határvédelemel) egy esetleges dollár-euro krach miatt és ehhez jo ürügy ez a sok utaztatott szerencsétlen pofozozsák...
mert azért azt ne gondolja senki hogy a német-francia katonai erők nem tudnák 1-2 nap alatt ugy lezárni a görög határt hogy a légy pöcsén a bolha sem jutna át... a technika mind rendelkezésre áll... csak a felső akarat hiányzik mert más az érdek...
ne feledjük az örök emberi igazságot, háboru nincs gazdasági háttérhatalmi érdek nélkül.... persze ideologiába becsomagolják a tömegeknek
egyetértek Dew-el hogy ez a fajta emberiség megérdemli a sorsát....