)és nyalatná el velem ,ami kb 1 perc alatt rendbe is rakott az egy deci vizzel....
és miért nem szilokonyzsir
és volt is utána morzsolódásos törmelék.
...mig a vezalinnel.. a több mint egy 1 éve használt kis e bike gumi konkrétan a 3-4 felrakott gumi és a 50 en túli mentek után is.. kopásmenetes volt
mint a szilikonzsir
a nem is tudom mitől...
)
igy kb 2cm hosszan egy (mivel 0,75mm )a tű- amit ktmputsusztól kaptam... akár csak az esikszefffet
-
)
Ja, ja most már értem.Csak túlszaladt egy kicsit
,amikor megállt lehet látni hogy az ember fut utána
.Nagy fasz ez a Graham az eccer biztos.
Nem is értem.
tibri...
nekem nem megy bele ha megtoldom a tűt bármivel is
de igy a sima tű az beement eddig is.. csak megakadtam ott
azt ez a kis odaszoritott közdarab ez lenditet át a hold-poinont
már mikor befényképeztétek a otthoni pumpus megoldást azóta rajta voltam.. csak nekem mondom a betolással volt a baj
a vazelnies dumák állati jók...
csak egy-2 dolog nem stimmel nekem...de az meg az it dázönt metter kategória
de aki azt hiszi hogy a vazilijj sokkal oltcshóbb mint a szilikony zsir.. hát az téved...
autrszihába lehet ..de itthon a vazelint özterelyhi szilikonárban mérik
amit viszont tovább fejlesztetem-tibu- az az hogy csinálok bele kis papucsot...olyan kis kispapucsot...
amit konkrétan le leshet húzni a felni ágy aljába...az kb 1-1,5cm magas kis papucs lesz...
kb 5cm széles...és oldala nem lesz agyonbarázdálva.. csak az lesz a szerepe .. hogy a cigótublin belül!a tubli falán keresztül valamelyest odapréselje a felnit meg a gumikat egymáshoz!
úgy hog yazért a tublixba ne tegyen kárt..de azért nyomja is oda a gumihoz .. le is üljön koppra lefeszitett állapotába a felni aljába...
és ha eldefektel a tublibelső,( ami mióta motorszelepes a belső és nix pumpálási okosságos szelep a belső mellett, szóval tökéletesitett a dolog
akkor is...tovább tud menni..
igaz hogy a nem valódi papucserővel leszorított külső elmozdulhaz a felnin valamenniyt...de még a fél fordulatot is mozdul el mig igy defektessen visszamegy vele a paraszt.. akkor is van hajtás a hátsó keréken
de ezt nagyon pontossan kell kimérni a papucs méretét hogy ne nyirja ki a kis e gmit sem ..de azért oda is szoritsa (valamelyest!.csak valamelyest is lég neki!) a gumit meg a felnit egymáshoz .. és már nem kell félni attól sem hogy egy kellemetlen szituban hajtás nélkül maradna a paraszt
kellemetlen szitura példa..
pl mikor elfogy a szilikonzsirotok és nix otthon vazelni sem