de jól érzed cserés lehet, 0.1 a limit henger dugó között, ha a henger 72.00 lenne, ami tuti nem igaz, akkor is túl van rajta.
Viszont a gyűrűhézag meg 0.65, s nem si felül néztem a tetőtől 20mm re, hanem lent, ahol tuti kopottabb.
, és nézd meg a könyvet ahol a limiteket adják mert a főtengelynél nem jól értelmezed. Tehát adva van a főtengelynek a külső szélessége, a hézagolók méretét azért a prox nem kurja el! A hiba a mérésedben van mert a limitet a hajtókar felső részén a dugattyú csapszeg helyénél mérjük a hajtókart jobbra-balra billentve e 2 közti távolság max. 1mm lehet! Igy csak a hajtókar csapágy állapotát ellenőrzöd ehhez nincs köze a hézagolóknak. Megjegyzem a proxnál az új érték is sokszor 0,8.
, ránézésre minden ok a blokkban(még nem méricskéltem, melegednek a szobában a cuccok), egy dolgot kivéve, ami nem éppen szerencsés.
a bibi ott van, hogy 1.15 ad a jelenlegi rés, a limit meg 1mm a std meg 0.08.
A hézagolón a kopásjelző furatokat, egyik oldalt sikerült csekkolni, ott ok volt, másik oldalt nem látom rendesen. Szerintem 1mm-es hézagoló lehetett.
látod hogy nem jön ki
Szerintem is egyszerűbb előbb a dugót felrakni a helyére, aztán rá a hengert, de ő tudja