mármint a motorom...
,de megvállok a 2013as sx-f 450 től
magasztossabb dolog
ha egy 2016xc-f 450 vagy egy 2017 sx-f 450 vagy 2016 tc 450 20kvárná ugrana be...
Nekem konkrétan nem teszik a gyári teló, de minden szubjektív, Szalinak pl tetszik nagyon.. A motort még csak tanulgatom, nem jött meg az összes karbi tű amit rendeltem, így még nincs benne nagy tapasztalatom. Nekem Xcw-m van és Exc-be való karburálással működött nekem egész jól, csak a főfúvókát cseréltem kettővel nagyobbra, meg a benzinszintel játszottam. Még azért ki kellene próbálnom egy két beállítást, hogy tudjam hogy mire mit reagál.. A pówerhoz nem nyúltam egyenlőre, teljesen gyári a rugó és az oldalán az állító is. Kb ugyan annyit eszik mint a régi (2016 300), ez a Regiment 13 nyomvonalán 90 km-re elég..
mondjuk eddig sem a mitazs piros xt754 sem a ms 3 sem st5 5nek ezzel baj nem volt...de ki tudhassa...
a favorizált azt kihagyom.. mert minek egyből rátalálni a jó gumira
Kurva futasba meg este is a telefont nyomkodom.Muszaly kicsit tobbet foglalkozzak veluk ha azt akarom hogy ne buta liba kurvak legyenek,habar igy sincs kizarva.Szoval meg van par évem hogy veluk legyek,aztan a nagy mar 5 -6 ev mulva baszik rám, addig kell valamit kell kezdjek velük. Aztan megint motorra ulhetek es motorozhatok mig birok.Addig is a hazat is el kell keszitsem,es motor melett nem lehet mert az a penzt kis szekerrel viszi el es nem tudok oda allni sem melozni ha hivnak a haverok es megyünk, mert hogy a faszba melozz mikor mas szorakozik.
Szoval nem az aszony kért, hanem sajat belatasom szerint probalok valamit jobba tenni...a vasakot meg kapom majd odebb is,nem tartom a lelkem bennuk ahogy Gabesz is mondta.
Szerencse a hegyek meg itt vannak es tudom mit adtak es mit adhatnak..tenyleg mindent korbe motoroztam,es fogok is.
A szladassal is szep ,sőt azebb hejekre el jutok,es a kondim is maskent alakul.
Na aztan hogy sikerul az eltervelt az sok mindenen mulik....de az asszony hogy orvendett mikor mondom eladtam a motoromat heheh..a csajok most is busuljak,de mondom nekuk ,hogy megsunk egyutt sielni es turazgatni..en meg estenkent el el megyek szaladni.
Kepes vagyok a sport valtasokra,mert nem az elso.Mar a trialrol is valtottam 10 ev utan....aztan jott a motor na de tudom hogy a motor a szivem csucske es erre viszza terek amint ugy erzem hogy valamit el ertem a gyerekeim fele.