bár a lyamahó a buta nagy tankjával az elég buta üléspozíciót ad...de a többi az azért fain
...pont mint a tiéd vÓt...nem emlékszel?? már elfelejtetted a fain kátéjemet
átbasztad
mert egy szar konstrukciót sóztál rá
hát nem is együt mentünk nem is vezettem őket...mi közöm van hozzályuk.. az ő nyomorukhoz hogy nem arra menetek amerre akartak
tévé irásait nem létom de azt hogy neki ment azt tudom
Aztan Egyszer a sors osszehozott Eperekkel es tetszett,hogy jol motorozok es akkor felpartolva azt mondtak,hogy ha mennek akkor szolnak...na azota ha megyunk szolunk egymasnak es par ev alatt nagyon jo csapatta valtunk.Van nagykepuseg,de van is mire,van szaktudas,van elvezet,marhulas meg miegymas,de van tisztelet is.Rengeteget tanultam toluk,sokat segitettek,aztan a jobb motorok leven meg jobban tudtam motorozni,de ehez kellettek a JO es UJabb motorok.En mindegyik motoromnal egy adott ponton ugy ereztem,hogy mar nem tud ujat nyujtani es kozel jarok a kimotorozasba...persze nevetsz most egyet de ez igy van,mert mindennek van egy korlata egy hatara.Azt ha ki ismered akkor kiszamithatova valik es tudod mire kepes a motorod es te is.Egy adott pillanatba ereztem,hogy mostmar ideje egy ujabb jargany,mert latom,hogy mas fele tudassal mint egy zsak pityoka a motoron csak huzza a gazt es megy fel,es en kuzdok az elemekkel,hogy ugyan azt meg tudjam csinalni.
MInden motorosnak meg van az evolucioja.Sok fazison at megy a motoros mire egy jo motorossa valik.Valamikor azt elveztem ha egy jo nehez feljarot meg tudtam csinalni..reszeltem akar fel napot is ,csak jussak fel..kerestuk a hardendurot..a szopot...aztan ahogy telt az ido rajottunk ,hogy ..de miafasznak bazki..menjunik huzzuk a gazt.Meg tanultunk rendesen feljarozni es most az a kihivas,hogy tempot menve arkon bokron at haladni,nem pedig egy hejben reszelni.Ide mar kell a kondi es kell a jo motor ami jol be van allitva stb,es persz kondi is,mert jo tempoban 1 ora utan alig birod.Na ezeh a motorozasi stilushoz ha en el viszek magammal egy gyengebb motorost akkor az elso feljaronal en tobbet varok mint akarki ram,szoval nem elvezem.Vannak motorozasok,mikor hivnak,hogy gyere velunk egyet el..es akkor tudom mire vallalkozok es megyek ott rotyogok egesz nap,de ugy sunyiba melettuk egy ket feljarot rendesen meg piritok,hogy lassak igy is lehet,de inkabb magamert,hogy elvezzem azt a pillanatot.En elvezem ha a tudasom masnak is at adhatom es erdekli es kivancsi.Jol esik latni ha valakin segitesz es tenyleg fejlodik,halgat az instukciokra es azt csinalja pont amit te mondasz.
Vegul is az egesznek a lenyege,hogy jol erezd magad egy tarsasaggal.Valamikor en is fel neztem a jobbakra,most tudom ,hogy sokan felneznek ram.Sokan nem jonnek velem vagy el sem hivnak motorozni mert azt mondjak nagykepu vagyok...Sokan kopnek ram mert kinottem a regi motoros galerit es elpartoltam a joibbakhoz...hat ez van..sajnos az elet telik,nem lehet le ragadni es csak kocsmabol kocsmaba jarni motorozva es semmit sem fejlodve...vagyis fejlodnek,mert azota versenyekre jarnak es ezelott 1-2 evvel nem is akartak hallani rola..akkor meg 450 es 525 motorokra eskudtek,de mar 350 es 16 osokkal jarnak...szoval kell a jo,ujabb,esetleg uj motor mert csak ugy fejlodsz ha motivalva vagy es fejleszted magad.Azt az elvet hiaba koveted,hogy minek meg enni ha ugyis kiszarod.Az embert a celjaiert es a cselekedeteiert ertekelik.