Kedves kisbarátom,ha tényleg úgy látod,hogy mások gondján nevetnék,akkor el kell szomorítsalak EZ NEM ÍGY VAN!Őszintén szólva nemtom a probléma okát,de nem is rám tartozik!
Mindenkinek köszönök mindent! Aranyosak vagytok! Sokat jelent!
Szeretnék még egyszer szólni, hogy Anitát NE bántsa senki, nem tehet senmmiről! Gyorsan alakult minden hisz Ti is láttátok, szép volt, gyönyörű volt de elszúrtam! Már tudom, hogy nem érdemlem meg, hogy egy ilyen tökéletes nő lekösse az életét egy vesztessel!
Neki még élni kell és a biztonságra van szüksége! Én ezt nem tudtam megadni Neki! Sajnálom, hibáztam és nagy árat fizettem! A legnagyobbat!
Köszönök mindent mindenkitől!
A tjani76@freemail.hu cimen vagyok elérhető.
Sziasztok és Anitát nem bántani mert még figyelek!
szewasz janikám! szólj ha úgygondolod valamiben tudok esetleg segíteni.......
aztán ha elintézted a dolgod akkor jössz motorozni és kész ....erről nem nyitok vitát!
jó légy!
Ezt senkinem sem fogom soha megengedni, hogy ilyen hangvétellel beszéljen Anitáról! Legyen az akár a legjobb barátom is!
Ez a Mi kettőnk döntése és NEM itélkezhet senki sem soha felette, bármennyire is fájjon részemről a dolog!
reinkarnáció dettó
csak valahól hallotattad
Szeretnék még egyszer szólni, hogy Anitát NE bántsa senki, nem tehet senmmiről! Gyorsan alakult minden hisz Ti is láttátok, szép volt, gyönyörű volt de elszúrtam! Már tudom, hogy nem érdemlem meg, hogy egy ilyen tökéletes nő lekösse az életét egy vesztessel!
Neki még élni kell és a biztonságra van szüksége! Én ezt nem tudtam megadni Neki! Sajnálom, hibáztam és nagy árat fizettem! A legnagyobbat!
Köszönök mindent mindenkitől!
A tjani76@freemail.hu cimen vagyok elérhető.
Sziasztok és Anitát nem bántani mert még figyelek!
aztán ha elintézted a dolgod akkor jössz motorozni és kész ....erről nem nyitok vitát!
jó légy!
Ez a Mi kettőnk döntése és NEM itélkezhet senki sem soha felette, bármennyire is fájjon részemről a dolog!