sziasztok egy gyors és nagy segitségre lenne szükségem!
VAN EGY GILERA RUNNER 180 asom 2 ütemű bal oldalt a deklinél folyt a viz szétszedtem és az olaj szivatyúnak a tengelyén nemvolt szimeringsem meg semmi tömités valki tudja h mi kell oda és valakinek van e olyan eladó és h menyi egy olyan ha valakinek van megvenném segitsetek légyszives előreis köszönöm sziasztok
Szia!
Injektortisztítót nem tudom milyen árban van, google tuti kidob rá valamit. A benzincső meg a szűrő viszont összesen nincs egy ezres, érdemes újat venni. Elég, ha a csőből viszel mintát, onnan tudják a méretet és adnak hozzá szűrőt is. Ha ki van kötve az olajpumpád és keverékkel jársz, akkor mindenképp szólj a boltosnak, csomó szűrő nem bírja az olajat (főleg a papírbetétesek).
Sok sikert!
Sziasztok!
Piaggio Beverly 500-hoz kellene nekem service manual.
Ha valaki tud legyen szíves küldje el az adatlapomon lévő e-mail címre!
Előre is köszi!
Üdv.!
Sziasztok!Nemrég vettem egy Gilera Sioux 50-est ,de sajna a dugó és a gyűrű tönkrement benne.Már pár boltot megkérdeztem,de nem tudtak segíteni.Ha valaki tud megoldást a problémámra,nagyon megköszönöm.
Hello ! Gilera sp01/02 alkatrészek eladók!:álló rész 2db (gyujtás),2hátsó felni tárcsával lánckerékkel lánncal,öninditó,lenkerék,karburátor,komplett blokk( a hengert főtengelyt javitani kell)teljes komlett idom szett,tank,(ezeket már csiszolni sem kell mert lecsiszoltam őket:)szóval igazából minden megvan hozzá mert nekem meghalt a hengerem meg a főtengelyem és inkább vettem másik motort!Elérhetőségeim:Tel:06-20-327-7067 Msn:[email protected] Emailom:[email protected]
Köszönöm szépen a hozzászólást, jó ötletnek tartom:)Injektor tisztítók milyen árban vannak?Szűrőt kitudom takarítani vagy újat kell vennem?Csöveket mivel tudom kipucolni?Válaszod előre is köszönöm.
Szia! Ha hirtelen állt meg és gyertyakép szerint elszegényedett a keverék, az főleg tömődésre utal az üzemanyagellátó rendszerben. Mielőtt bármitis vennél hozzá, érdemes a tanktól fogva lefelé a benzincsövet, szűrőt, injektort kipucolni.
hali nekem kéne egy gilera rx 125 arizonához egy gyuj tás alaplap mert nincs világitásom ha van neked vagy tuc vala honan irj vagy vegyél fel msn re [email protected]
az italmondon bt-forgalmazza Mitsuboshi varió szíj (jelenleg ilyen van az enyémen is) most nézettem meg 3000km-t mentem vele szinte semmit nem kopott.. 9000 huf lenne az ára
VAN EGY GILERA RUNNER 180 asom 2 ütemű bal oldalt a deklinél folyt a viz szétszedtem és az olaj szivatyúnak a tengelyén nemvolt szimeringsem meg semmi tömités valki tudja h mi kell oda és valakinek van e olyan eladó és h menyi egy olyan ha valakinek van megvenném segitsetek légyszives előreis köszönöm sziasztok
Injektortisztítót nem tudom milyen árban van, google tuti kidob rá valamit. A benzincső meg a szűrő viszont összesen nincs egy ezres, érdemes újat venni. Elég, ha a csőből viszel mintát, onnan tudják a méretet és adnak hozzá szűrőt is. Ha ki van kötve az olajpumpád és keverékkel jársz, akkor mindenképp szólj a boltosnak, csomó szűrő nem bírja az olajat (főleg a papírbetétesek).
Sok sikert!
Akkor még 1 szer felteszem a kérdést: Mennyit fogyaszt a Gilera runner 180 2 T-s?
Piaggio Beverly 500-hoz kellene nekem service manual.
Ha valaki tud legyen szíves küldje el az adatlapomon lévő e-mail címre!
Előre is köszi!
Üdv.!
A 180-as runner fx , a 2 T-s mennyit eszik normális jörülmények közt?
Gilera SP01-hez van eladó fejidomom, oldalidomom , nyergem. '89-es évjárat, pepsi-mintával, közepes állapotú, javítandó. Ugyanehhez a motorhoz keresek olajpumpát, szivatóbowdent, új hengerfejtömítést. Eladó cuccról részletes képeket, leírást szívesen küldök e-mailben. (joszif-kukac-index.hu) Tel.:20/415-1503
Üdv., Geri
Érdekelne Gilera XR1 125 höz működőképes komplett blokk,vagy főtengely!Kérem aki tud segíteni az szóljon!Előre is köszönöm!
Üdv!
bármilyen segitséget megköszönnék.
Most kaptam 1 Gilera runner 50 sp-t. Esetleg tanácsok, tapasztalatok? Előre is köszi~~~by Dani