helló mindneki.1 gilera typhoon-on gondolkozok h vezsek.nem tudom h megérné e?!ha valaki tud segíteni azt megköszönném ezekben a kérdésekben:végsebességük(kb), jol -e lehet tuningolni őket, könnyen lehet -e kapni hozzá alkatrészeket, és kb milyen időset nézzek?előre is köszi a segitséget;)
Gilera XR1 alkatrészei eladóak! A motor meg van bontva henger dugó, és az elektronika elkelet. többi meg van még. Fékek, futómű, idomzat, műszerfal, kuplung,váltó,önindító stb stb.
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni van egy Gilera GFr125 mocim tegnap beindult felpörgött olyan 6ig és utána leállt a gyertyát kinyírta vettem egy zsír újat és most nem akarja az önindító megforgatni mi lehet a baja az aksit felraktam tölteni de így sem megy! nem forgatja meg az önindító pedig semmi baja nem volt eddig! Köszönöm előre a segítséget!
Motorom (sp01) gilardoni 1 es hengerrrel szerelt. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket meddig érdemes elforgatni, tehát, hogy meddig van erejük? Úgy érzem kicsit lomha. meg sebességbe nem mindig akar 9 fölé pörögni. Gyertya pedig őzbarna. Most gyári szűrő van rajta, egy sportfilterrel mennyiben változna a dolog, ha rendesen hozzá lenne hangolva a karbi? (arrow rendszer van a motoron)
Még annyi, hogy valaki meg tudja mondani, hogy mennyi a gyári áttétel? most per-pill. 13/38 van rajta!
sztem akkor már érdemesebb rendelni egyet annyira nem vészes az áruk. Meg szerintem nem sokat bír ki egy kilincsből kiöntött dugattyú...:) beszélj velük szerintem tudnak hozzá: www.motoroswebaruhaz.hu
sziasztok érdekelne gilera mxr 125ccm motorhoz henger dugó gyürű nem tudjátok hol lehetne venni meg hogy ha megfuratom és öntenek dugót az mennyire jó ?
[email protected] e-mail címen lehet érdeklődni.
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Minden 2 üteműre jó, hogy az összetétel egyezik e azt nem tudom
A dob 6 E ft
Motorom (sp01) gilardoni 1 es hengerrrel szerelt. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket meddig érdemes elforgatni, tehát, hogy meddig van erejük? Úgy érzem kicsit lomha. meg sebességbe nem mindig akar 9 fölé pörögni. Gyertya pedig őzbarna. Most gyári szűrő van rajta, egy sportfilterrel mennyiben változna a dolog, ha rendesen hozzá lenne hangolva a karbi? (arrow rendszer van a motoron)
Még annyi, hogy valaki meg tudja mondani, hogy mennyi a gyári áttétel? most per-pill. 13/38 van rajta!