Kicsit hülyén hangzik, de ma végre teljesült a gyerekkori álmom: motorral csapathattam fel a Bakonyba Csesznek felé. Kicsit sokat kellett várni rá, de végre eljött. Viszont egy kis rutint még kell szerezni a szerpentinen, ezért holnap újra
csak azt irta hogy kell neki kölcsön egy 28-as dugókulcs 1 napra
én nem vagyok ojan mint este a tv-be azok akiket fölhivnak telefonon 400ft/perc áron aztán magyarkártyát kirakja abból a makk ászt, meg 2 alsót és egy csikót aztán abbol jósol hogy mijen betegsége lessz meg mijen szegénység lessz
macskát is dobhatna a dugókulcsal
mondok egy hülyeséget:nincs tolómérőnk se .de lehet az lesz lemérem centivel .vagy leflexelem a picsába.már elegem van ebből a buzi csavarból h semmit nem tudok csinálni tőle
üvegtigris ?írd le máshogy
honnan tuttam volna mit akar levenni azzal a 27-es kulcsal
soha nem mongyátok meg mit akartok csinálni csak aggyá ijet meg ojat aztánmeg nemjó, aggyá másikat
aszongya hogy a kormánykiflit akarja szétszedni akkor nem javaslok neki svédfogót meg vizpumpa fogót
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Még ennek a kis pöcs Gedeonnak is !
Ki zaklatttttyjja teee az assonyod!? Csak beköszöntem neki. De már itten is vagyok az enyimnél Szöge3den!
Na csók mindenkit!
Gyorsan rakjad össza a zöld roncsot!
csááááááá
aztán azért...mégiscsak...érted
ne tévesszük össze
ne igyatok sokat mer holnap átestek a motoron
menthetetlen
én nem vagyok ojan mint este a tv-be azok akiket fölhivnak telefonon 400ft/perc áron aztán magyarkártyát kirakja abból a makk ászt, meg 2 alsót és egy csikót aztán abbol jósol hogy mijen betegsége lessz meg mijen szegénység lessz
macskát is dobhatna a dugókulcsal
te téliálmot aludtál?
ja amúgy neked viszonylag hangos a géped,csodálom hogy nálunk nem hallom
ŐSSZEL MAJD TALÁLKOZUNK KEDVES FÓRUMLAKÓK!
MA FELKELTETTEM SZEINTIVÁNT, AKI LÁTOTT/HALOTT SZAVAZHAT RÁM A www.küggyetekelapicsába.hu-n
Na gyökerek! Jó szép napot!
Pu8szíííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííííí
Főleg a seggarcú GEDEONNEK!
üvegtigris
De nincs,baj,mi így szeretünk!
jövő héten lehet üvegtigris
merthogy keresztapunak hála
soha nem mongyátok meg mit akartok csinálni csak aggyá ijet meg ojat aztánmeg nemjó, aggyá másikat
aszongya hogy a kormánykiflit akarja szétszedni akkor nem javaslok neki svédfogót meg vizpumpa fogót
Milyen színű, milyen méret kell?