).és a jelenlegi órabérem kevesebb,mint amikor diákként dolgoztam rendezvényeken!szted ez nem gáz?és itt még olyan sincs mindig h be vagy jelentve.durván 3 hónapot dolgoztam bejelentés nélkül (kiskönyv) úgy, h napi 8-9-10 órát kedd-szombat.most 2 órával többet dolgozom mint amire be vagyok jelentve.táppénzre nem tudnék elmenni,mert kirúgnának.szabadságot nem tudnék kivenni,mert akkor is lehet h kirúgnának
.felajánlották az oltást h ingyen megkapjuk,azt mondtam:nekem nem.ha most amiatt leszek beteg,akkor (elméletben) szabadság,utána fizetetlen.a gyakorlatban egy mozdulattal kicsapnának.még a végén elmegyek tesómékhoz sorra dolgozni.még ott is többet keresnék mint itt
.egyszer a f*szom tele lesz mindennel aztán elhúzok innen a csába.egyébként se itt akarom leélni az életem
...
....a porod még mindig nállam van a hörgőidnek, ivánon..ha kapok egy kommandós razziát és megtalálják, feldoblak téged is, hogy kevesebb évet kapjak...
...és ezért az állásért még "kapkodni" is kell
..hová fajul mindez, ez az ország, így tényleg mindig a béka segge alatt lesz az életszínvonal, mert hát ennyi fizuból csak a számlákra telik + épphogy kajára, lakás, gyerek, stb = 0 ....a franc esne bele az egészbe
...
.neked csak le kell battyogni 50m-t
.elég ha felkelsz negyed 10kor
.
ugyhogy 11kor tali...
Nem biztos, hogy ilyenkor kéne kanyarogni, amikor reggelente még tiszta takony az út