,,hoppááááá....rendőrautó....
Talán a láthatósági mellény amit régóta viselek, nem tudom?
Azt meg különösen felháborítónak tartom, hogy amikor megemlítettem a munkából való elkésésem lehetőségét, röhögve a következő megjegyzést tette az egyikük : - Előbb kellene elindulni.
, ha valaki így elmegy a rendőr mellett, meg menekül ott már úgy gondolják ez nem véletlen. A rendőr élete fontosabb mint a száguldozóé. De a videón látszik, hogy a motoros tudja mi a dolga nem ellenkezik. Ott ez a megszokott. Itt még nem, de pár kellemetlen szerencsétlen eset és majd bevezetődik....
A gyerek meg bevárja őket
Miért is.
Ha meg már ráfogta mijé a faszé nem lövi le
Egy teletankal durván háromnegyed órát lehet menni nyélgázon. Addig annyi előnyre kell szert tenni, hogy látókörön kívül egy kijáróban letiplizz. Ha erre nincs bengád vesztettél
De amíg van hajts. DZZZZSSSÍÍÍÍÍ
Asszem az még gyöngyösi telephely volt
Akkoriban wéber bácsinak volt talán magyarországon 1500 kamionja
Ők a tefuból indultak annó úgy tudom, de nagy olvasztó tégelyé vált. Gyuribácsinál is dolgozott egy haver kb. 5-6 éve minmálbérre jelentve
Úgy tűnik ott a kapuba megáll az adóhivatal és nem megy bentebb, mert "elhiszi", hogy nemzetközibe 3 hét kint lét után ennyi pénzt markol fel a söfőr.
Ott is sok xarság volt tükörpénz, üzemanyaglevonás aszt a beharangozott 3 kilós fizuból jó ha láttál 2-őt, amiből még kint zabáltál
állandó négykézben ki sem szálsz az autóból 6 hétre vagy itthon , mondjuk fizetnek is érte valamit. Ha most én nemzetközire adnám a fejem, tuti külföldön helyezkednék el 3 szoros pénzért, ugyanazért a munkáért. A különbség max annyi lenne, hogy nem 80 km-re venném fel az autót hanem 400-ra
az még azért nem akkora gáz
mindenesetre báhol voltam Európában,mindenhol láttam a sárga ponyvásakat...
Jaj de kívánom már a Horvát csatlakozást az eu.hoz!
válasz: igen