szarházi-ez is.
na nem mindenkinek csak aki dolgozni akart, ez vicc hogy 30 ropi a keleti országrészből H.H.-ig a díj konkrétan a semmiért, a fasszopók meg hátradőlnek a parlamentben : ezt is jól megcsináltuk!
ugatták a fidesz kutyák hogy mit nyúltak le a komcsik
valamelyik túlművelt holnap azt is bezárja/beadóztatja.
Nem is értem miért nem segíííjjért mentél a kátrányos helyzetedre tekintettel?!
Sokkal könnyebb lett volna!
,,majd meglátjuk, de pl. a holnapi melóm azal mehet el, hogy a reggel az útdíj számlámra utalt pénzem nem jelent meg és ezért nem tudok elindulni.-...utaltam reggel 8-kor és 11-kor meg bankkártyával töltöttem fel az egyenleget, de egyik sem jelent meg és nincs már rajta annyi abból amit előző héten tettem rá (az 3 nap alatt jelent meg), hogy megcsináljam a holnapot.....és ha viszonylati jegyet veszek a kúton akkor azzal ugyan mehetek, de amint megjelenik a számlámon a pénz azonnal onnan is levonják visszamenőleg amit persze megreklamálhatok és a kedvező elbírálás után a bizonytalan jövőben jóváírják.....nem kicsit ideges mindenki ezek miatt...egy halom pénzt beletettünk és semmi nem mükszik úgy ahogy kéne...
lett igényelve másik valami papírt is adtak róla hogy folyamatban van
és nem vették be a régi matricát, ez most nem is kell vagy amikor adják az újat akkor kell csak leadni?