Most így, h a picsába vegyen példát az ember róluk
, ha 50 volt a megengedett én biztos nem adok neki pénzt, ugyanis van tacho eltérés, ami kb. 10% -aki tudja pontosítson- és ÉN a kocsim órája szerint 50-el mentem, a többit beszélje meg a kocsi gyártójával
)
Hali mindenkinek!
beszarok rajtatok, basszus a rendör az amikor igazoltat hatóság, az hogy megállit oka van, 22 éve motorozok, 2 kezemen meg tudom számolni hányszor szedtek ki ok nélkül, és ha megállit és saras vagy basszus legyél tiszetelettudó megbánó, nem álltalánositani kell, a yard az yard, de egyben ember is biztos hogy csinált faszságot ö is, de amikor igazoltat hatóság, a törvényt képviseli, és a szabálytalanságért megbüntet, a sulya attol függ milyen pofát vágsz hozzá, ha ugrálsz erösködsz ugy megbasz hogy beleörülsz. gyerekek tartsátok be a szabályokat, mert a motoros társadalom renoméját rontjátok(mégjobban).
Szép idöt széles utakat mindenkinek.
holnap ne mlesztek kinnt az 56osok terén?
. De igazad van abban, hogy nem tartottam be minden szabályt. R1-em volt mentem többel mint lehetett volna, csak ha elkapnak a sebességmérők nem lehülyézem őket, hanem a pofámat befogom és viselem a következményeket
, mert ahoz kell ám nagy embernek lenni, nem ahoz, hogy: nekem jogaim vannak, ti sem úgy csináljátok, stb. Egyébként a főkapson most is megy kollégák ellen ezen okból eljárás, ennyit a felkólobogtatásról. Szóval egyszerű a képlet: tartsd be a szabályt, de ha mégsem tartanád be akkor viseld a jogkövetkezményeket
.
Megyek alszom! Jók legyetek, és viseljétek a hülyeségetekért azt, amit kaptok /nem véletlenül nem azt írtam,amit érdemeltek/!
Szóval megunta a tötyögést és elhömpölygött.