) nem is mer megállítani amiben necces hogy milyen ember ül.. meg a cigányfalkákkal is óvatosak. Olyanokról nem is beszélve bár azt központilag irányítják, mikor ilyen cigány akarna lincselini magyart, lemegy pár jóvágású nem rok származású csak megévdeni szegény kissbeségi magyart a faluba akkor még a fehéreket igazoltatják meg vegzálják. apámék motorral lementek gyertyát gyújtani annak a tanárnak a megölésének a helyére, és amint a zsaruk meglátták a sok motort, egybőőől végigigazoltatták mindet, adatok felvétele, etc.. ahelyett hogy a cigókat ütnék agyon ha scak meglátják az utcán, mert 99%-uk ha addig nem, akkor aztán fog rosszat csinálni. sztem. és hogy topic-hű legyek, sztetetk hány cigó teszi le téényleg maga a jogsihoz való vizsgáit? nálunk is lakik gazdag cigócsalád a házban és miondig törve van a kocsi, csak a füvön tud keresztülmenni, etc.. nem közénkvalók. remélem lesz lóvém valami gecinagy kocsira, és akkor engem sem állítanak meg majd sokat. :)
hát részükről is és az állampolgárok részéről is.
Lehet én vagyok a h@lye, de szabályosan közlekedem a családi autóval, mindíg be vagyok kötve, nem szabálytalankodok és ha hiszed ha nem még soha nem büntetett meg rendőr és mégcsak meg sem állított. A 97'-es Vectra-nkról meg valami csoda folytán még nem esett le a rendszám a 11 év alatt sem elől sem hátul.......lehet csak szerencsés vagyok
"mióta feri van az élen, és a rendőrök verhetik a népet mint 30 éve" Én ott voltam és ha sörösüveg és kőesőben kellene állnod, a kollégádba kést szúrna a törvényesen tüntető tömeg, meg a pajzsot rugdosná, köpdösne és az anyádat szidná, miután minimum 5x fel lett szólítva, hogy hagyja el az utcát onnantól kezdve te is odavágnál akárkinek aki csak egy rossz mozdulatot is tesz feléd.
"ezen nincs mit csodálkozni, azt basztatják akit lehet... cigányfalkába nem kötnek, mert félnek...." A mondat első fele igaz, azt basztatom akit lehet és kivívja magának, a másik fele nem, mert nem ismerek a környékünkön olyan rendőrt aki félne az orkoktól és ne fenyegették volna már meg legalább 10x a házának felgyújtásával és egyebekkel, mivel nincs nekik elnézve a kultúrálatlan törvénytelen viselkedésük.
"Képzeljétek hogy multhét hétvégén Nagykőrösön Motoros tali volt és felvonulás! És azok a mitsem mondot ... rendörök nem egy kroszmocist lepatintottak a felvonulás allat szerintetek ez helyes?" Képzeld helyes, mert attól még a kresz szabályok élnek, hogy motoros találkozó van. Az, hogy ilyenkor én nem szoktam a motorosokkal foglalkozni bizonyos szinten az csak a jóindulattól függ, ha más foglalkozik az nem felháborító, az már inkább, hogy a motoros úgy megy oda, ahogy nem kellene.
"predatork2" nem másolom az egész szöveget, de ilyen hozzáállással nálunk már krisztuskénk kifeszítve díszelegtél volna az előállító helység rácsain
"pont az előbb említett barim mesélte hogy egyik maffiozó-jellegű rendőrtiszt barátja a nagykategóriással, egy másik fejes zsaruval lazult vidéken, és egy ilyen rendőr meg akarta vágni őket. ott helyben szerelt le a csávó."
"nekem csak 1-2 rendőr haverom van, egyik most épített 30millából házat, Asszonynak X5 BMW neki RS6 audi... Másik szerényebb, neki E60 535d" Itt van kettő történet, az egyikőtök azon röhög, hogy a lehúzós rendőr bebukott a másik meg azon, hogy a haverja is ilyen lehúzós rendőr és milliomos. De ha lehúznak téged akkor már bunkóság, ha a haverok húznak le mást az királyság.....
Én örülök neki, hogy tisztességes és munkáját jól végző rendőr vagyok. Nem könnyű megélni 115.000 Ft-ból havonta és lakásra gyűjteni, dehát vagyok olyan bolond, hogy nekem még jelent valamit ez a hivatás...