Ebben a válasz is benne van.
Miért gondolod , hogy a rendőr kibabrálóst játszik, vagy játszani fog Veled?
Nagyjából 36 éve járok az utakon autós - motorosként,
és még nem fordult elő . Kulturált válaszok a kérdéseire, és ok.A másik: miért ne nyúlhatna hozzá? V.miért nyúlna hozzá?
esek.
Nem?Akkor viszont nyerök lehetünk!No meg az FJR-nek is van ellenfele!R-1 ha megfelelö pilota terelgeti!
megállni az út JOBB oldalán......stb.
Mivel helyszínen ellenőrizheti a jármű műszaki állapotát(fék,világítás,gumi,kormány,stb)!Ha valamit nem talál rendben,mehet a szigorított vizsga!
Ugytudom egyedül a csomagtartóba nem nyulhatbe,hanem téged kell megkérjen hogy vedd ki,ezt,vagy azt!
De lehet tévedek ezekkel kapcsolatban!
Nekem volt ilyen felhajthato rendszám táblám,házilag csinálltam,egy opel központizás müködtette!Siettem ki a Hongaroringre,és ezért felcsaptam.Csak nem vettem észre,hogy két motorosrendör jön utánnam.Persze mentem ahogy szokás,és ez valamiért roppant mod felböszitette öket(no meg a felcsapott rendszám),és mikor megálltam egy pirosnál(nem volt képem átmenni azonis),akkor annak rendje,és modja szerint igazoltattak.
A rendszámot fel-le mozgatva több fénylép készült!Pohi talán hozzájuk fér!
Elvették a forgalmit,meg mindenfélével riogattak!Én kértem öket ne tegyék,de tényleg kulturálltan,nem fenyegetözve!mondván visszaszerzem,csak ugy többe lessz nekem!visszais hozták másnap 50-ezerért a forgalmit!Ja ez 1998-ban volt!