egyszer vagy öt évvel ezelött Földeákon, vagy hol a tökömbe megállít a rendőr. Elkéri a papirokat,
egyébként kedves aranyos mosolygós volt. Még faszán el is viccelődök vele gondoltam itt nem lesz semmi gáz.
Na akkor benyögi- Hát kedves Levente azért búcsúzás előtt meg kell, hogy örökítsem a találkozásunkat, mert az öve nem volt bekapcsolva.
Adott egy háromezres csekket. Nem tetszett.
Azóta mindíg be van kapcsolva az övem, kivéve ha saját városomban kell jönnimenni. Engem az öv nem zavar, és ha hozzászokik az emer nincs vele semmi gond. Néha unalmamból számolom a szembe elhaladókat, ki, mennyire kapcsolja az övét, a saját kis statisztikám 60-40%-ot mutat az öv javára.
) a mondatból egy határozó meg egy jelző.
A "safőrök " nagy százaléka azt gondolja , a szabályokat azért hozzák, legyen mit megszegni! Nem jön rá a rengeteg eszével , hogy a szabály úgy született , hogy egy csomó idióta már belehalt előtte a hiányába!A szabályt utána hozták.Meg ő egy olyan aki "szarik" a szabályokra?!Majd rájön, a tolószékben, vagy a műlábán bicegve.
Ez ami az emberek nagy többségétől a maximum.
Van aki gyorsan motorozik, és van aki régóta.
. Ha nincs öv, tuti megharapom a kormányt
... De ha neked úgy kényelmes, csatold be magad mögött...
szerencsére ez nem Amerika, ahol a debileknek le kell írni, h mikrosütőbe gyereket ne melegítsenek...vagy, h felrázottt pepsi kupakját lecsvarva sugárban jön a lé....
Itt elmondom azt is, hogy néha azt sem esik jól megbüntetni aki megérdemli, nemhogy olyat büntessek aki nem vétett semmit. Szerintem ilyet nem nagyon csinál senki, ha nagyon meg akarok büntetni valakit akkor kérek egy biztosítékkészletet és kész....nem sokmindenki tudná átadni....de ha mégis és szívatni akarom akkor átnézem minden autóban lévőből megvan e az 1 db. plusz.
Ez az én véleményem....