)
Te nem dógoztunk mi együtt a Nádasdyba 91-93 körül?Pápa kisérgetés stb.Lehet nem egy műszakba voltunk,de a neved ismerős
Én vótam a 22-es.
, hanem ezt(én nem szóltamos)
akartam
soron csak annyi baj van, hogy mire az első rögzítő csavart meghúzná a felszerelő alkalmazott, már nem lenne oszlop/ház/akármi, amire egyátalán a már eltűnt kamerát rögzítse
...
És nem lukacsos mint a tésztaszűrő? Ehelyett hogy kamerát vennének a cigánysorra, lássák ki megy lopni , vesznek traffipaxot.Az árát beszedik rajtad. És még örülj hogy élsz!mert a retkescigánynak jogai vannak. Nem lehet kártyára tenni a pénzét, kölykének ennivalóra mert neki megalázó! A te zsebedből szemrebbenés nélkül kiveszik.Milyen jogod van? Tiltakozhatsz. Menj szavazni tavasszal !
lehet.
fizess!
. Célom, hogy hivatali pályafutásom alatt a lehető legnagyobb profithoz jussak
. Szerinted nem venném el szívem szerint még a gatyádat is a sárga lámpánál kevesebbért
? Szerinted a sárga lámpára kitalált szopatásom a legnagyobb bajod, ill. hogy nem mehetsz 150-nel, vagy az, hogy olyanokra bízod sorsod, mint "én" ?
Azt mondjátok meg nekem hogy :
Ha rendszámomat lecsavarozom és nálam van a táskámba .... és megállítanak a motoros rendőrök ( azoknak muszáj megállni vagy ugy látom jobb nem meglépni) akkor mennyire büntethet a rendőr?
Mik a szankciók ? pénzben és nem pénzben...
Azt fogom természetesen mondani hogy leesett a rendszámtáblám és még nem tudtam felcsavarozni..... ennyi... (valaki kicsavarozta vagy kilazult )
Köszönöm a válaszaitokat!
Rendőr mentes napokat! ;-)
Üdv
Tomi