?Hát az tilos,sebesség határokat túllépni
?Az sem szabad
.190le gépet sosem vesznek csak ő csak szabályos A-ból B-be jutás céljából
.
Mondjuk ki:aki ehhez hasonlót vesz szinte küzd az életben maradás ellen
.Mit te le írtál az alapján mégis csak s.ggbe b.szható vagyok.Nem szoktak+büntetni de 2008áp10én a Budaörsi Harmatitól jöttem ki a gixxerrel full szabályosan soksávosra ki 2motoros rendőr közrefog .Szöllőke kúltúráltam+áll endszám felhajtva,de ezt a cselekményt +tudtam szüntetni erre Basszus otthon maradt a jogsim(régi tipusú),nem volt kegyelem 30rugó bírság.Kicsinykét csalódtam kollegáidban full közreműködő voltam nem vágtam pofákat stb.Ja és előzményként előtte a szervizben 1Egri kollegátoknak tőrt le a rutinpályán a bal oldali lábtartója annak segítgettem,szval kicsit szar névnapom volt az nap.De sok eset+történt már velem is és a hátralévőket örökíteném+,hát ennyi.Válaszodat pedig köszönöm!
ennyi
-
35/2000 Bm.rendelet végén van a pontos szöveg....
Ne legyél már "okos furfangos mindenreválaszolni tudó magyar" gondolni kell másra is.
Van erre egy történetem. Főnököm, kint volt Németországban rendőrtiszteknek rendezett "oktatás, gyűlés, információcsere" szerű valamin. A Finneknél ha megfognak ittasan autóval, kapsz egy ideiglenes vezetői engedélyt 1 évig + beszerelnek az autódba egy készüléket, ami egy alkoholszonda. Induláskor meg kell fújnod és ha negatív akkor indul csak el az autó. Persze főnököm rögtön megkérdezte, hogy mi van akkor, ha egy józan ember belefúj és a részeg autózik vele. A válasz az volt, hogy ez lehetetlen hiszen egy józan ember felfogja, hogy nem szabad engednie az ittast vezetni.
Na ez a különbség a magyar nép és egy másik nép között. Ez a trükközések minden alól kibúvások, kiskapuk, mindenkit leszarok csak nekem legyen jó emberek országa......az meg egy más világ.
Szóval én nem bánnám, ha a parkolós történetből másnak is az jönne le, hogy ha van ott egy kisbaba akkor máshová megyek motorozni.....nem pedig az, hogy miként tegyek keresztbe neki és legyen nekem akkor is csakazért is jó.
Persze csak szerintem.