a felvételek meg egyébként is Tokajban készültek, nem Szécsényben...
) összetőr egy sornyi parkoló autót, Majd a minap kétszer kapják ittas vezetésen.
Az ilyen szerintem is megengedhetetlen
A lényeg, hogy nem normális az, hogy felrakja ide a képet a rendőrökről a KITÖLTETLEN ADATLAPÚ KÖLÖK......e miatt jött fel a téma.
De az embereknek is változniuk kell. Volt egy intézkedés egy volt határőrrel voltam szolgálatba. Orkok voltak az alanyok 7-es bömbivel. Forgalmi elvétel nem tetszett nekik, kezdődött az anyázás részükrő, kezdődött, hogy mivel kéne foglalkoznom, kezdődött, hogy miért az orkokkal foglalkozom. A buszmegállóban állt 10 ember. Kollégának mondtam írja fel őket, mert jók lesznek tanúnak, ezeket meg állítsuk elő, hívtam erősítést, mert közben jött egy terepjáró orkokkal és hegyi trollokkal.
Szerinted mennyi ember akart tanúskodni, a jó ügy a közös érdek, érdekében? Egy sem.
A többit nem írom.......de bepanaszoltak mindenhol ahol lehet a pénzes orkok, és 1-2 nap múlva kaptam egy ORFK ellenőrzést nagy hirtelen, meg a Bíróságra is el kellett látogatnom. Amibe bele magyek az megoldom, de sokkal könnyebb lenne a munkám, ha a magyar nép összetartó lenne és kiállna az általa képviselt érdek mellett. E nélkül nem fog itt változni semmi. Egy fecske nem csinál nyarat.....