A németeknél megszexelnének az aprókavicsért és társaiért a hangtompító pipa nélkül vad módon. Ez is EU szeressétek ezt is ne csak a jóságokat...
pont rosszul és a magad szájíze szerint látod a dolgot, sokan nem vennének/gyártanának hangos kipufogódobokat ha nem kellene félnünk attól hogy kifordulnak elénk, ha ránk húzzák a kormányt.....és sorolhatnám. ha nem kellene azt hallgatnom a kihallgatáson megjelent autósoktól "hogy nem láttam nem hallottam" ami elég a csicska döntéshozóknak hogy mi kétkerekű sofőrök legyünk mindenért a hibásak. továbbá ha egy baleset után harcolnod-értsd szó szerint-kell a biztosító által kikalkulált és a valós kárérték kifizetéséért
ép leo leo fórumos járt így, gyári állapotú motorjával szabályosan közlekedett amikor kifordultak elé, fél év bíróság után 570 párezer motor és 120párezer ft ruhakárból megkapott 250et.hol van az igazság? csak nyolc napon belül gyógyuló sérülések, használhatatlan ruházat, motor. és a 250ből vergődj ahogy tudsz magyar, na erre untak rá a motorosok, és majd csak akkor mondj valami okosat ha neked is a motorod kormányától 30cm-re rántja vissza a kormányt a veled párhuzamosan közlekedő autós. mert nekem ez a szitu már megvolt!
KRESZ bámmeg, abban a 40/9.
Neked mennyi volt az eltiltás?