de megállsz egy sarokkal odéb ott nefélj lesz
és fizetsz 30 000-et...
nem sokat érő a mostani rendőrség,
a káosz sem lenne nagyobb egy kicsit se mint ami most van
ma már úgyis maga védi meg mindenki a saját tulajdonát meg a testi épségét mert a pénzbeszedés közbe nem marad másra ideje a drága rendőrségünknek
. Néhány hónapja ellopták az egyik cimbi autóját, bemegy a jardra, tollbamondás
stb. A cimbi kérdi a srácot, úgy szögről-végről ismerte a nyomozót, akkor, mikor kezditek el keresni?Barátilag félrevonta és azt mondta figyelj az az igazság, hogy nincs itt ilyesmire pénz, egyébként is benzin stopp van lejárt a járőrautok heti kerete...
Na erre varjál gombot...
Ilyen rendőrpénzbehajtó, meg adópénzbehajtó, meg állatorvo, meg tisztiorvos, meg mittudom én milyen szakhatóság aki a mi pénzünkből élősködik azt minden szarért engem büntet 100 ezrekre na ilyen sosem tudnék lenni. Szemen kellene, hogy köpjem magam, ha az én hivatásom abból állna, hogy embertársaimat szopassam, ahogy tudom és pláne olyanért amit nap mint nap
én is csinálok... Remélem az új kormány a 95 %át elzavarja és leépíti a bürokratikus felesleges , ember és vállalkozásellenes hivatalok garmadáját a rendőrséget meg gatyába rázza, én ezt kívánom.
Nem akarom az itt lévőket egyet se bántani ők jó fejek de aki mást mond mint én az hazudik...
.....
Bűnt még nem előztek 1 db-ot sem de azok akik rugalmassan alkalmazzák a kreszt, hogy legyen vérkeringése a közlekedésnek és lehessen normális tempóban haladni azokat megbasszák púzón rendessen...
Követ a lábukra azt a dunába mindel...
)
.Azt mondták csütörtökön csörizzek rájuk mert lehet arra meglessz.
Szegeden a mikszáth utcában (csak troli meg taxi hajthat be), átment egy nagyobb audi vagy valami. Rá két percre megkül. jelzés nélkül az octávia, kiló felett, vadul rángatva a kormányt, és alkalmanként csikorogva fékezve, majd újabb kormányrángatás. 200méteren 2 öregasszonyt ütöttek el majdnem, egy kisteherbe majdnem beleszálltak, és a troli is majdnem kivasalta őket. Padlógáz közbe padlófék :) Nem tudom hova jártak vezetéstechnikára :)