, asszem mostmár inkább mocival járok debrecenbe
gondolom csak frekventált helyeken.
Máshol még nem láttam, gondolom még Budán a vár, és esetleg a nagyon belváros.
És meg kell venni.
nem csináltak semmit
..szóval ez a vita nem itt fog eldőlni..Pohi más szemszögből (is)nézi ezt -bár nem hiszem hogy elfogult lenne..De az überköcsögség a lakott terület táblától 13 méterre fotózni..na ilyenkor nem rendszám takarás hanem mérőműszerszállitójárműsofőrhugyozás a megfelelő,amire gondolom némelyikőtök érez is indíttatást...végül is:ilyenkor nem egy rendőrt pisálsz le hanem egy mérőműszert mert ő bárhol megállhat,ilyenkor nem jármű..nem?de .na
ez is igaz..
pénteken megyek át a határon tankolni,visszafelé kiraktak a magyar oldalt másodlagos vizsgálatra
na mondja a cimbora a 20éves törzs őrmesternek hogy -szevasz,nem találsz benne semit sem
eere a kisfiu hogy ne tegezzél le és nem tetszik a hangnem
erre én-tudtommal civil letegezheti a rendőrt,katonát,vámost(persze a korosabnak tisztelet)de ő csak magázódhat tudom mert 4 évig voltam ebben a ginyában ..........igaza van és majd szét robbant hogy nem talált semmit
,
,
Véleményem : gyönyörüek vagyunk ! A Felsöbb rendü szarjankok miatt ölik az emberek egymást nyomorult forintokért !
,
át is hejezték máshová
nem csak velem volt gondja
valami Csák Norisz fóbijája volt
motorkerékpárt és a 118. §-ban említett kerti traktort kivéve - minden gépjármûvet, mezõgazdasági
vontatót és lassú jármûvet.
Tehát elméletileg e szerint nem kell