fegyver alapban nicns a verdádon, de a rendszámot így is simán leveheted, elhagyhatod a hivatalos gyári tartóról/val
), akkor ugyanúgy bármikor eltüntethetem.. Vagy van valami szabályozás, hogy ha 2 másodperc alatt el tudom tüntetni, az bűncselekmény, ha 5 másodperc kikapni a tartóból, az már nem? És ha én pályázni járok, és nem akarom, h a baiztosítósok felismerjék a motort, ha összetöröm ne kelljen casco-t fizetni, és azért mozgatható a tábla, h ne kelljen klevennem a motorról? Nem értem mi alapján döntik el, hogy közúti BCS-t akarok elkövetni, vagy más okból mozgatható-éé. Nem fér bele a fejembe, hogy mi az indok, az, hogy HA AKARTAM VOLNA, FELHAJTHATTAM VOLNA? ez egy bíróság előtt, hogy áll meg? főleg a gyári rendszámtartók mellett, amik maguktól is elhagyják a rendszámot?
,majd ezt is jól leteszteljük,de addig is amíg nincs cáfolva, én nem fogadok rá,hogy nem lehetséges.
de működött özönvízben is.
erre mondta az öreg paraszt,hogy lecsuk6nak erőszakos nemi közösülésért.igaz,hogy még nem csináltam,de a szerszámom megvan hozzá.....