az sem kevés, de win-win helyzet volt, az ember nem 8 év spórolásra kapta meg a motorját, a bank meg szakított egy szabad szemel is jól látható összeget
emlékszem nézegettem én is új szutyoki motorokat, hogy hm.. havi 20onpár, az5 év múlva lófasz sem lesz
fizetni... úgyh jó ajánlatok voltak azok, csak ahogy fentről megkavarták a pocsojánkat, beszopódott mindenki. Node a bankok is, mert mi a faszt csinálnak annyi visszavett cuccal, arról nem is beszélve, hogy vonogathatják a bejelentett minimálbérek 33vagymennyi százalékát egy darabig
ott voltam párszor
) mégis a kis lakást családi házra cseréltük, a trabantot, wartburgra és épült a tiszakécskei nyaraló. Édesapám, hol horgászni, hol vadászni járt hétvégén, meg neveltek bennünket a bátyámmal a pelenkásokat
Hitelről nem tudok
igaz papa tanár létére eljárt a konzenrvgyárhoz délutánonként vagont pakolni, (több volt a maszek keresete mint a havi fizu)vitték az ingyenkonzerveket a ruszkiknak. Ja meg piszkosul tudott sporólni az öreg amikor kellett...
Nincs már tolongás, tömegnyomor egy boltban, áruházban, multiban sem. Be vagyunk gubozódva, próbáljuk megtartani azt a keveset amink van
soxor siker nélkül...
Ez nem Alice csodaországban
vagyok ha állod
igaz sanyinak írtad de az én hozzászólásomra válaszoltál tök mindegy
a zlatyi bazantot szeretem...
Addig csak elbeszélgetünk egymás mellett.
Leírnád pontosan hogyan is lehet összespórolni mert akkor nekilátok.