,igazam lett,nem csak a kerékpárosokat ellenőrzik fokozottan,a robogósokat és a motorosakat is.
köszi szépen...van erre valami forma nyomtatvány?vagy mindegy?két tanu azt cső?egy levélben küldjem ugye?köszi a segítséget előre is...ha máskor nemis ,de ha szükségem lesz valamire jelentkezem
..ilyenkor de szeretem a rendőrbácsikat,ha segítenek...
balek
de a megoldás tényleg, egy neves gyártó utcai dobja, csakis db killerrel hazsnálva, mégha ki is vehető
Nagyon szépen köszönöm a fáradtságodat, szerencsére fel fogom tudni gyorsíttatni az ügyet, ha minden igaz. Ha valamikor találkozunk, a vendégem vagy egy üditőre.
Pohi,
Így visszanézve a tegnapra.....(mondanám, hogy aludtam rá egyet...csak sajnos nem jött álom a szememre a méregtől) továbbra is igazságtalannak érzem és a bűntetés súlya nagyobb, mint az elkövetett vétség. Itt arra gondolok, hogy megbüntethetnek jó alaposan (minden bizonnyal meg is teszik, mert kell a pénz .... és itt kérlek ne gyere azzal, hogy nem így van, mert ha bár nem vagyok rá büszke van politikai vonal a családban és így van: szedni kell a lét), de az 1-1,5 hónap ügyintézés a nekem mindent jelentő motoromtól "távol"....ez igazságtalan!
Adj valakinek hatalmat, megmondom milyen ember! A velem szemben eljáró rendőr kíméletlen volt!
Tudod nekem nagyon sok rendőr barátom van, Édesapám határőr alezredes volt (RIP), tehát tisztelem és elismerem a közrendvédelmet! DE EZ VEGZÁLÁS ÉS BASZTATÁS VOLT!
Dióhéjban ennyit tudok Neked elmondani...ja és nem szeretem, ha csendre intenek
Üdv