mert koncentráltabb és kézzelfoghatóbb az, amit pont csinálsz
amúgy már nincs meg az XT
most újra gyorsabbat veszek....ha meg üldözésre kerül a sor,akkor valaki elesik....ennyi.
Te az XT-vel valsz meg tudsz lógni terepen, de hidd el utcán egy motoros rendőrtöl nem tudsz. Egy átlagos motoros szerintem, egy motorosrendőr vezetési tudásának 10%-át se tudja, tehát hiába egyenesben gyors, mikor a manőverezésen és a kanyarodáson van a hangsúly v. baleset v. elkapják. Mostanában speciel én egyre több motoros rendőrrel találkozok az utakon és nem autós járőrrel. Remélem nem húztad fel a hozzászólásomon magad!
ha le tudnánk ülni beszélgetni1szer,akkor megértenél jobban,mert a hozzászólásaidból látom,hogy értelmes ember vagy,ami manapság ritka
így nehéz ezt elmondani.
kikérem magamnak!
mondjuk ez engem nem érdekel.
szemétségre csak szemét választ lehet adni.majd ha ebben a kurva országban megoldják a katasztrofális közbiztonságot,akkor méregessék a rendszám dőlésszögét.úgyhogy én maradok az ellenállók oldalán.ha meg elkapnak akkor megérdemlem,mert balfasz voltam,hogy hagytam
nem kell erre reagálni senkinek,csak mindig felidegesít az ilyen.
Köszönöm a választ mindenkitől.
De engem az érdekel hogy ilyenért is elveheti e HELYSZINEN a forgalmit+rendszámot vagy nem. Mert azzal fenyegetőztek. Ami a legmókásabb, hogy az enyémen ugyan ilyen kinézetű rendszám tábla tartó van,Utólag vettem, Polisport, és benne van a homológ jelzés
És még a csomagolásán is rajta van. elvileg akkor nem szólhat bele, ugye?
Ha ott álltál akkor 30 papír....