Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 10.000.-, hanem 6.770.-Ft + posta ami pontosan 1500.-Ft
www.robogotuning.hu
Amúgy csak fúrható hengerbe való, míg a többi nikasilosba
Nah akk ezt msot nekem fejsd ki légyszives bővebben :):P
Tehát.. mibe rosszab pl mint egy wössner ? Rosszabul megy ? Kevesebb az időtartama ?
nincs túl jó híre. Egyesek szerint a geometriája egyenesen katasztrófális.
Hellotok, Dugót szeretnék venni...... Tudom h a wössner v a Vertex így "favorit" az nsr-be énis aztvennék, de van egy AMBIKA PISTON 10 e ft + posta ami kb 4 e..... valaki tud valamit erröl a dugórol ? Ha igen akkor léci irjátok le előre is kössz. :)
Ja megvan csak kisbetűs volt
Hogy lehet innen letölteni?
Sehol se látom, hogy letöltés
http://www.manualedereparatie....
Itt szerintem minden van
nekem is van manualom ha kell akkor elküldöm
szevasz!
nekem van szerviz könyven msn-en átom küldeni ... 2ős is van ha ha nem tudnád kivenni a dolgokat
msn az adatlapomon.....
(Egy képet majd mutathatnál a gépről ) Ha nem küldene innen valaki akkor Google a barátod, keress nsr service manualt.
Hali vki nem tudna segíteni ma vettem egy honda nsr 125 f-et motorhíbásan.Keresnék vmi robbantott ábrát a motorról?Vki nem tudna segíteni?honnan tudok letölteni?
Hali nincs valakinek Macskalámpás nsr nek (jc22) felesleges tankja.. meg idomzat eladó?
énnekem még decemberbe voltak problémák azzal hogy hidegbe abszolut nem akart menni hiába huztam neki akár mennyire nem ment 110-nél többet aztánn álítottam a karbinn és szerintem ugyan ojan lett mint nyáronn szokott
de lehet hogy majd a nyárra vissza kell álítani
de amúgy az enyém is 6000 nél van 90-en 6.ban. ugyan úgy.
jó énis ma 145 öt mentem, de nem gyorsul űgy mint nyáron.
meg sokkal tovább tart míg eléri azt a 150 et. mongyuk megvolt 150 nekemis de mentem már ennél többet is vele, de nyáron. épp azért mer olyankor jobban megy.
nem sokkal de annyival igen hogy ne 150 leyen a vége.
Ez az én bajom...
Tehát az áttétel okés....
Enyém ugyanúgy megy üzemi hőmérsékletén
De olyan "félmelegen" kúrva jól megy, de tényleg.
1. Én nem vettem észre különbséget, bár nem is téptem meg a szarvát.
2. 6.-ban nekem is 6000-nél van 90, a különbség csak annyi, hogy 6.-ban 150-et is mentem vele.
3. Az tényleg igaz, hogy 91-03-ig ugyanolyan dugattyú kell az NSR-ekbe?
hali emberek.
megkéárdezhetem hogy a ti mocitok is szarabbul megy ilyen időban mint 20-25 fokban?
valószínünek tartom hogy nektek is rosszabbul megy, csak biztosra akarok menni.
Na akkor holnap lemérem-
Fogaskerék áttételen változtatnék?!
Most nem tudom mekkorák vannak fent fejből de 1. 60km/h
2. 90km/h
6. 90km/h 6ezer fordulaton
és most végre 120-130at egy de leginkább 4.-be gyorsítok odáig és 5.fokozattal tudom is tartani, de ha 6.-ba megyek akkor azt már nem bírja....
Elnéztem ezt az oldalt, elég szép fojtásokat beleraktak az NSR-ekbe. Amúgy igen, a fojtott 11s alatt van kb. 100-on.
Nagyon köszönöm!
Az elején az a táblázat azt írja le angolúl ha jól fordítottam h 11másodperc alatt kéne lennem 100on? Akkor jó?
Kipufogóval fogok kezdeni!
Köszi mégegyszer!
Nem nagyon gyötörtem, főleg két személlyel mászkálok Most kiderült, hogy még vannak beállítási gondok, épp apróságokkal tökölök, kipufogókiégetés, power beállítás, meg picit alul is volt fúvókázva a gépezet.
Első körben javaslom, hogy szedd le a kipufogódat, nem egy bonyolult mutatvány (jobbos oldalidom le, hengernél két csavar, a kipufogó közepe tájékán egy, illetve a hátsó lábtartónál egy), nézd meg, hogy a torokban van-e szűkítő.

Figyelemmel követtem a történéseket, így hogy mondta az előző tulaj, hogy karbi, és elektronikák rendben így csak ez maradt Talán neked sem ártana a power beálltást ellenőrizni (fent és lent is!)

Addig egy kis segítség, de a google a barátod: http://nsr125.com/derestrict.h...

Üdv: Pisti
és ha az olajtartály helyére rakok egy doboz-t amibe meztelencsigákat rakok és abból kivezetek egy csövet? napi egy levél saláta az utántöltés csak néha ki kell rakni őket napozni
Nem is kokszol és teljesen környezetbarát megoldás.