Honda NSR

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen
Sziasztok! CDI probléma, de a + két kábeles kellene illetve vagy hogy lehet azt kikötni? Elvileg a sztenderd kapcspló lenne.
Sziasztok!
Honda NSR 125. Nincs szikra. Az lehetséges, hogy gyenge aksinál már nem ad szikrát? A fordulatszám mérő sem leng ki. Töltöttem egy kicsit és minimálisan kilengett és adott is szikrát. Viszont megint legyengülhetett. Illetve a vészleállító mennyire szokott ilyen jellegű galibát okozni?
Simán lehet rosszul összerakott balansz tengely is, láttam már olyat aki képes volt rá 😃
A rezonálás sajnos a főtengely csapágy miatt lehetséges( lendkerék felőli álltalában) és azért a power nyitásnál, mert ott van nagyobb fordulat már + ott jön az erő van erről videó is:
http://youtu.be/ZvnIC7Y6AJg
Sziasztok!
NSR 125R 17-es hátsó kereket keresek. Ha valakinek van, légyszi jelezze!
Köszönöm!
Sziasztok a napokban lettem nsr tulaj a kérdéseim az lennének hogy bizonyos fordulatszámon másnak is jobban rezeg a kormány? pl power nyitás után? Természetes hogy 1-2mm simán tud rezonálni a kormány 7 ezres fordulat felett? Erre esetleg valami kényelmi funkció létezik? Szivacsos markolat? Hosszú távon eléggé zsibbasztó a kezemnek. Esetleg gyárinál nehezebb súlyvég létezik?
Sziatok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Honda NSR 125 Rém 1994-es évjárat. Az a problémám vele hogy ki lett takarít a a karburátor, új úszó van benne. Összerakom akkor se alapjárat se semmi és nem is megy. Amint kiveszem belőle a szivatot mindjárt teljesen jól működik. De ha helyére teszek egy légszűrő szivacsot ismét megfojtja. Se alapjaratot se levegő-benzin keveréket nem tudok állítani. Ha leveszem a légszűrőt akkor is fent áll ez a probléma
Sziasztok!
Honda NSF 125 blokk alkatrészek,szinte minden van.
Privátban tudok fotót küldeni.
Postai utánvétel-ffutár megoldható.
Érdeklődni:Jani 06202104989
Még mindig el van dugulva az alapjarati fùvóka. Vagy az alajarati rendszer levegöfùvòkàja.
Igazából ha nem olvasod el és értelmezed amit írnak neked, akkor nem lesz ember aki tudna segíteni egy fórumon.
Először is köszönöm a segítséget. Levegőt biztos kap mert légszűrő nélkül is fent áll a probléma
Elsőre talán vagy nem kap elég benzint, vagy túl sok levegőt kap. Ha a porlasztó szerinted jó, akkor meg kéne nézni a főtengely tömítettségét, kiváltképpen a lendkerék oldalán.
Van egy 1992-es Honda NSR 125 r-em. Az a problémám vele, hogy csak szivatoval megy és csak azzal is indul. Levegőn és alapjaraton próbáltam állítani de haszontalan. A karburátor is ki lett pucolva. Valakinek valami ötlet
Sziasztok valakinél nincs elfekvőbe alkatrés ns125f típushoz?
Üdvözlök mindenkit! Egy kis segítséget szeretnek ķérni tőletek. Van egy honda ns50f-em . Eddig gond nelkül indult es motorzhato volt. Mig egyik nap minden előjel nelkül megallt a motor. Meregettem es a gyujtótekercs megadta magat. Keresgeltem de nem leltem hozza tekercset. Majd a vateran talaltam komplett allóreszt újjat igaz mtx mb mbx 50 eshez volt hirdetve. De ugyan ugy nezett ki mint ami az en motoromon volt. Megrendeltem megis kaptam. Akkor neztem hogy mar az alaplap felfogatása nem egyezett a regivel. Nemgind a regi alaplapra att raktam a tekercseket a tirisztort is . Felrakom nem indul csak nagyokat lőtt . A tirisztor vas magja sem egyezett a regivel . Oke vissza raktam a regi tirisztort próba első rugasra indult a motor. Oke! Fasza minden aztan kiderült hogy megsem 6-7 ezres fordulatig pörög utanna fullad lehörög a motor. Azt hozzateszem hogy főtengely szimwringet csereltem a gyújtas felől mert olajszivargas volt a főtengelynel. Es meg annyit hogy a motort úgy vettem hogy mar nem az eredeti cdi e volt benne hanem egy nemis tudom milyen meg a gyujtastrafója is kivolt cserelve szerintem a regi gazdaja egyszerre cserelte ezeket rajta gyujtókabel pipaval gyujtótrafó és cdi . Ezek ilyen narncssárga szinűek a cdi je beöntött fekete . Szerintem a cdije nem engedi tovabb pörögni a motort. Szerintetek mi lehet vele? Tudtok esetleg ötletet adni vagy hol kapok hozza egyaltalan alkatreszeket benzíncsap is kellene mért az is engedi a benzint .valaszotokat előre is köszönöm.
https://www.jofogas.hu/heves/Elado_Honda_NSR_116940182.htm
Üdv!
Néha bekukkantok de ismerős nem sok van már!
Hogy vagy?
Valaki tudja esetleg, hogy a JC22 leömlő passzol a JC20-ra?
Szia!
Eddig nem tudtam írni, mert se a mobil, se a gép nem nyitotta meg az oldalt. Ma újra megnéztem, ma sikerült. :) Úgyhogy csúnyán megkésve, de boldogot Nektek is! :)
Köszi, ránézek.
Itt egy pdf itt szerintem választ kapsz a kérdéseidre :)
https://kupdf.net/downloadFile...
Sziasztok!
Valaki vágja esetleg,hogy JC20 CDI milyen verziók vannak?
CI572 teljesen nyitott verzió? Illetve a Power motor típusa is befolyásolja a teljesítményt vagy csak a CDI meg a henger?
Boldog karit.
sziaztok