Jah, és az a full poén, hogy még a hozzászólás szerkesztő ablakban heJesírás ellenőrző is van , ami szépen aláhúzza pirossal a hibás szavakat, de lehet egyeseknek ez csak sorminta... . .
Oda se neki emzoli22357 . :)
Az a fontos, hogy jól bánnak a flex-el a plexivel és már lézerrel dolgoznak. Ez tényleg nem helyesírási topik de néha alig lehet kisilabizálni, hogy mit akarnak....
Ja vissza a "plexire": fasza lett a jelenkor szerintem legjobban sikerült giotinja.
Mellesleg kíváncsi lennék rá amikor egy nagyobb autó mögött a turbulenciában mész vele, cool lehet :)
tudsz e-bay-ről rendelni? engem mindig érdekelt pár cucc csak gőzöm sincs hogy lehet regelni oda és mit kell megadni bla bla bla, vatera egyszerűbb ... esetleg tudnál nekem segíteni ha megkérlek?
Szevasztok!
megint egy érdekes kérdésem van:
-haver bontott szét egy nsr-t felújítás miatt,a hengertalp tömítés teljesen lefedte a vízjáratokat (nem tudott a viz lemenni a blokkba.
-az én blokkomban nyitott a tömítés és letud menni a víz
szerintetek melyik a jó?vagy hogy a gyári?nektek hogy van?
(teljesen ugyan az a vizes blokk mind kettő)
rakok egy képet,ezt csak itt találtam az aproba,ezen jol látszik.
havernak ilyen nekem pedig nincs ott tömítés, és nem hiszem hogy csak átszakadt mert gyárinak tünt.
nálunk falunn mindent flexel vágunk
multkor a plexit is azzal vágtam méretre
tegnap valaki rakott ki linket hogy ebay-rol lehet venni karbont kimondottan nsr-be
igen a karbon lapot találtam de azt ugy tudom hogy lézerrel vagy valami speciális gyémánt vágóval lehet vágni....
konkrétan nsr-re membrán nincs sehol,pedig nem is lenne muszály a karbon...
kössz.
én meg arra gondoltom hogy vagy szenet darálok porrá és azt rászórom egy ragasztóval beszort kartonra vagy szóda patron ból szaedem ki a szénsavat......
Ha nem lenne egyértelmű.
Az a fontos, hogy jól bánnak a flex-el a plexivel és már lézerrel dolgoznak. Ez tényleg nem helyesírási topik de néha alig lehet kisilabizálni, hogy mit akarnak....
Ja vissza a "plexire": fasza lett a jelenkor szerintem legjobban sikerült giotinja.
Mellesleg kíváncsi lennék rá amikor egy nagyobb autó mögött a turbulenciában mész vele, cool lehet :)
Rendben van, hogy nem helyesírás topik, de azért ami sok az sok.
ValameLYIKÖTÖK tuDJa, hol lehet venni oLYan karbon lapot, amit Úgy kell MÉRETRE VÁGNI?
Lehet ,hogy én is veszek ,ha nem arany ÁRON van.
14 helyesírási hiba egy mondaton belül ezt már egyszerűen fárasztó olvasni.
Léccci lécci léécííí..
megint egy érdekes kérdésem van:
-haver bontott szét egy nsr-t felújítás miatt,a hengertalp tömítés teljesen lefedte a vízjáratokat (nem tudott a viz lemenni a blokkba.
-az én blokkomban nyitott a tömítés és letud menni a víz
szerintetek melyik a jó?vagy hogy a gyári?nektek hogy van?
(teljesen ugyan az a vizes blokk mind kettő)
rakok egy képet,ezt csak itt találtam az aproba,ezen jol látszik.
havernak ilyen nekem pedig nincs ott tömítés, és nem hiszem hogy csak átszakadt mert gyárinak tünt.
http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Amúgy ha valakit érdekel 6000körül tudok ebayről.
lehet hogy én is veszek ha nem arany árba van
multkor a plexit is azzal vágtam méretre
tegnap valaki rakott ki linket hogy ebay-rol lehet venni karbont kimondottan nsr-be
konkrétan nsr-re membrán nincs sehol,pedig nem is lenne muszály a karbon...
szerintem tényleg csak vegyél inkább mert szerintem nem érdemes vele házilag játszadozni.
biztos nem lessz olyan jó.
nemtom hol fog találni hozzá olyan izét amit keres.
én meg arra gondoltom hogy vagy szenet darálok porrá és azt rászórom egy ragasztóval beszort kartonra vagy szóda patron ból szaedem ki a szénsavat......
Srácok gondba vagyok hol tudnék javitókészletet venni vagy rendelni a karburátorhoz mert nagyon nem tetszik a működése
Széles utat
Koszka