Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalosan az 50 ccm a segédmotor, 125 ccm a kismotor, fölötte pedig nagymotor. De mivel a köznyelv az 50-esekre mondja a kismotort tudom mire gondolsz. NEM. Marhára nem éri meg. 1X kapnak el és megbüntetnek, mint a xart. Hamisítást, csalás stb. Sok sok nyalánkság. Aztán ha megbüntetnek egy A1-es jogsi 50-70-ért ajándék lett volna.
nagyon egyszerü
nem kell füzetni a motorra semmit
de ha elkap a rendőr és köcsögösködik akkor megbüntet
Szevasztok!van valaki aki kismotorként jár 125-el?lenne lehetőségem beruházni egy olyanra csak nem nagyon tudom hogy működik ez a dolog.
Valaki adhatna valami infót.
Köszi
nekem tökéletesenn megy aksi nélkül is a motor csak alapjáratonn nem világítt az üresjelző
tel:06 30 36 20 596
jah képem nincs most,ez ki maradt
Fárasztóak vagytok...
hát majd holnap akkor küldök mert most olyan nincs de azt írtam hogy a tengely törött(külső mozgató része le van törve)nyelvek vannak
-100%kel, na ezen vazze megfulladtam :D
Kelni a csibék szoktak a ki, a tojásból. Meg te is fel szoktál kelni, meg a tészta kel. De a henger nem kel sehonnan. A -100% az meg azt jelenti, hogy biztosan nem. Amit te szerettél volna írni:
100%, hogy kell a henger.
dehogy nem! jó az kutyát dobálni
nem volt komoly
Hát ha ebből valamit ki lehet venni, az az, hogy marhára nem tudsz fogalmazni.
helo bocsi hogy csak most válaszolok -nekem kellene a henger de a vaspersejes-szoval--6000ft lenne csa egy kérésem lenne hozad-légyszives elraknád -6ho 10-fizetné ki neked-ha adig eltenéd nagyon megkőszőném neked-ha elteszed akkor-100%kel csak ad meg a számod és előte felhivlak téged-kúldj egy képet rola hogy benne van e a hengerbe a power
Hát perrszeeee.
Na. Ha a kérdés komoly, akkor itt a rendes válasz is: Nem. egy bevonat nélküli áluminyium hengerrel semmire nem lehet vinni.
ésaz úgy jó?
vagy egyszerűen csak ki kell fúratni belőle a nikazilt, és akkor legalább rendes ALU hengered lesz
Hátsófék főfékhengert meg kellene csinálnom. Honnan tudnék rendelni felújítószettet?
hát jah de előbb fúrás aztán persely aztán megint fúrás .asszem
Ahhoz előtte perselyeztetni kell.
de lehet csak utána már vasas lesz
amúgy nekem ez már mind1
Nicasilos hengert nem igen lehet furatni.
Szevasz.
-van egy nicasilos 54.00(egy hónolás minden képpen ráférne,de lehet hogy én furatnám is,nem tom nem nagyon értek hozzá)
-van egy vas perselyes 54.50(szintén furatnám)
ez 6000/db
-van power motor,bowdenekkel,házzal,elektronikával...szoval minden,csak a tengely törött.
ez 10000.
-van még egy hűtő amit az előző tulaj ragasztott(kifolyó csövet) nem tom miért én nem is használtam
ez 2000
-vannak még tök új dugóim:54.00 54.50 55.00 55.50 mind
ez 12000/db
A fordulatszámmérőtől kezd el keresgélni a hibát. Talán ez a leg1Xűbb.
Csokki:D úú istenkirály:D ad meg légyszíves msn ed mert új msn em van addig is köszi vagy dobj vele egy mailt kérlek a : levimeno@gmail.com ra
Aha.. csatikat mindenhol? mert van 1 csomó a vázba is :S
az aksi az jó, lead mindent amit kell, biztosíték megvan...
bár 1szer nem is olyan rég kiment... hmmm
tipp h melyik csatlakozót nézzem legelőszőr?
helo érdeklődnék hogy van e baja a hengerednek!mi a dugo mérete és mi lenne az ára? -és még mi van elado?