Hivatalosan az 50 ccm a segédmotor, 125 ccm a kismotor, fölötte pedig nagymotor. De mivel a köznyelv az 50-esekre mondja a kismotort tudom mire gondolsz. NEM. Marhára nem éri meg. 1X kapnak el és megbüntetnek, mint a xart. Hamisítást, csalás stb. Sok sok nyalánkság. Aztán ha megbüntetnek egy A1-es jogsi 50-70-ért ajándék lett volna.
Szevasztok!van valaki aki kismotorként jár 125-el?lenne lehetőségem beruházni egy olyanra csak nem nagyon tudom hogy működik ez a dolog.
Valaki adhatna valami infót.
Köszi
-100%kel, na ezen vazze megfulladtam :D
Kelni a csibék szoktak a ki, a tojásból. Meg te is fel szoktál kelni, meg a tészta kel. De a henger nem kel sehonnan. A -100% az meg azt jelenti, hogy biztosan nem. Amit te szerettél volna írni:
100%, hogy kell a henger.
helo bocsi hogy csak most válaszolok -nekem kellene a henger de a vaspersejes-szoval--6000ft lenne csa egy kérésem lenne hozad-légyszives elraknád -6ho 10-fizetné ki neked-ha adig eltenéd nagyon megkőszőném neked-ha elteszed akkor-100%kel csak ad meg a számod és előte felhivlak téged-kúldj egy képet rola hogy benne van e a hengerbe a power
Szevasz.
-van egy nicasilos 54.00(egy hónolás minden képpen ráférne,de lehet hogy én furatnám is,nem tom nem nagyon értek hozzá)
-van egy vas perselyes 54.50(szintén furatnám)
ez 6000/db
-van power motor,bowdenekkel,házzal,elektronikával...szoval minden,csak a tengely törött.
ez 10000.
-van még egy hűtő amit az előző tulaj ragasztott(kifolyó csövet) nem tom miért én nem is használtam
ez 2000
-vannak még tök új dugóim:54.00 54.50 55.00 55.50 mind
ez 12000/db
Aha.. csatikat mindenhol? mert van 1 csomó a vázba is :S
az aksi az jó, lead mindent amit kell, biztosíték megvan...
bár 1szer nem is olyan rég kiment... hmmm
tipp h melyik csatlakozót nézzem legelőszőr?
nem kell füzetni a motorra semmit
de ha elkap a rendőr és köcsögösködik akkor megbüntet
Valaki adhatna valami infót.
Köszi
Fárasztóak vagytok...
Kelni a csibék szoktak a ki, a tojásból. Meg te is fel szoktál kelni, meg a tészta kel. De a henger nem kel sehonnan. A -100% az meg azt jelenti, hogy biztosan nem. Amit te szerettél volna írni:
100%, hogy kell a henger.
nem volt komoly
Na. Ha a kérdés komoly, akkor itt a rendes válasz is: Nem. egy bevonat nélküli áluminyium hengerrel semmire nem lehet vinni.
amúgy nekem ez már mind1
-van egy nicasilos 54.00(egy hónolás minden képpen ráférne,de lehet hogy én furatnám is,nem tom nem nagyon értek hozzá)
-van egy vas perselyes 54.50(szintén furatnám)
ez 6000/db
-van power motor,bowdenekkel,házzal,elektronikával...szoval minden,csak a tengely törött.
ez 10000.
-van még egy hűtő amit az előző tulaj ragasztott(kifolyó csövet) nem tom miért én nem is használtam
ez 2000
-vannak még tök új dugóim:54.00 54.50 55.00 55.50 mind
ez 12000/db
az aksi az jó, lead mindent amit kell, biztosíték megvan...
bár 1szer nem is olyan rég kiment... hmmm
tipp h melyik csatlakozót nézzem legelőszőr?